Απίστευτος θάνατος εισαγγελέα!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ...ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ...

mpagias

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο απίστευτης αιτίας θάνατος του γνωστότατου και άριστου Εισαγγελέα Σωτήρη Μπάγια φέρνει στην επικαιρότητα τον ελληνικό «ωχαδερφισμό» σε ορισμένες περιπτώσεις ή τον ελληνικό «τσαμπουκά» σε άλλες και μάλιστα πολλές περιπτώσεις.

  • Σε πόσες πολυκατοικίες δεν υπάρχουν σε διαμερίσματα σκυλιά χωρίς να τηρείται κανένας κανόνας υγιεινής;
  • Σε πόσες πολυκατοικίες ένοικοι διατηρούν σκυλιά,με η χωρίς κανόνες υγιεινής παρά τις αντιδράσεις των άλλων διαμερισμάτων με το «επιχείρημα» ότι «στο διαμέρισμά μου κάνω ό,τι θέλω;»
  • Σε πόσες παιδικές χαρές δεν κυκλοφορούν σκυλιά που τα έχουν βγάλει βόλτα για να συνοδεύσουν η να ουρήσουν;
  • Σε πόσα άλση δεν συμβαίνει το ίδιο,αν και προορίζονται για βόλτες και αναψυχή πολιτών;

Εάν πάει κανείς στο περίφημο «Χάϊντ Πάρκ» στο Λονδίνο ή στο πάρκο μπροστά στα ανάκτορα θα δει χιλιάδες Λονδρέζους και ξένους να κάνουν βόλτα,να λιάζονται αλλά ΚΑΝΕΝΑ σκύλο. Και όποιος έχει σκύλο μαζί του ,έχει πάντα όλα τα μέτρα,ώστε να μην έλθει σε επαφή με ανθρώπους και πολύ περισσότερο να μην αφοδεύσει η να μην ουρήσει ανεξέλεγκτα.

-Πόσες ασθένειες στην Ελλάδα δεν προέρχονται απο κατοικίδια ή αδέσποτα,των οποίων την ευθύνη έχουν ή είχαν κάποιοι;

-Πόσοι θάνατοι επίσης προέρχονται απο αυτή την αιτία;

Σε μια πολυκατοικία π.χ. οι πάντες υποφέρουν γιατί ένας αστυνομικός έχει σκύλο και τον αφήνει μόνο του ώρες μέχρι να επιστρέψει.Κόλαση η ζωή των υπολοίπων,άγνωστες λέξεις οι κανόνες υγιεινής…

Ο γνωστότατος Εισαγγελέας έχασε τη ζωή του επειδή ένα τσιμπούρι απο κάποιον σκύλο τον τσίμπησε και με όσα του μετέδωσε του διέλυσε ζωτικά όργανα…

Τι ψάχνουμε θα πείτε;

Ψύλλους στο ελληνικά άχυρα;

Κρίμα για τον εισαγγελέα με το άριστο όνομα στη Δικαιοσύνη και κυρίως για το πλήγμα στην οικογένειά του,η οποία σηκώνει ,όπως και άλλες οικογένειες για άλλες αιτίες βαρύ σταυρό…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail
  • Pingback: Απίστευτος θάνατος εισαγγελέα! | AstraTV - WebTV()

  • Λίλα

    Κύριε Ντάσκα, παρακαλώ δικάστε και καταδικάστε κάθε παρτέρι, κήπο, χωραφάκι, όπου έχει χόρτα τέλος πάντων :)) καθώς και κάθε αλσύλλιο, παρκάκι , και βέβαια ολόκληρη την ελληνική ύπαιθρο. Έσφαλλαν θανάσιμα, γιατί φιλοξενούν τσιμπούρια, ψύλλους και άλλα φονικά ζωύφια.
    Επίσης, αν θέλετε να ασκείτε έστω στο ελάχιστο σοβαρή δημοσιογραφία, την επόμενη φορά. αντί να γράφετε τόσο ανεύθυνα και κυρίως χωρίς αληθινή γνώση δίνοντας ψευδοεπιχειρήματα στη μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας που είναι ανενημέρωτοι, φοβικοί και συχνά κακοποιητικοί (ζούμε σε μια χώρα απο τις πρώτες στην Ευρώπη σε ποσοστά κακοποίησης ζώων) ρωτήστε καλύτερα κάποιον που να γνωρίζει πραγματικά.. Κάποιον αρμόδιο καθηγητή κτηνιατρικής του ΑΠΘ ή έστω τον κτηνίατρο της γειτονιάς σας.. Έχετε μεγάλη ευθύνη για την ατεκμηρίωτη και παραπλανητική “δημοσιογραφία” που ασκείτε, δυστυχώς..

    • ntokoumenta

      Είναι άλλο πράγμα η φιλοζωία, υπέρ της οποίας ανεπιφύλακτα τασσόμαστε και άλλο πράγμα η διεκδίκηση “δικαιώματος” να διατηρούνται κατοικίδια χωρίς τήρηση των κανόνων υγιεινής. Ακόμα κι αν το θέλουν οι ιδιοκτήτες-κάτοχοί τους είναι απόλυτο δικαίωμα των γειτόνων να ζητούν την τήρηση των κανόνων υγιεινής. Μόνο αυτό υποστηρίζουμε.

      • Λίλα

        Ο κάθε νοήμων αναγνώστης μπορεί να διαβάσει το άρθρο σας και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Για την τεκμηρίωση όσων γράφονται, καθώς και για τα κίνητρα. Σας ευχαριστώ.

        • ntokoumenta

          Συμφωνούμε, καλή σας μέρα.

  • VALENDINO

    Προφανώς ο κ. Ντάσκας δεν έχει ζήσει στο Λονδίνο για να γνωριζει πόσοι έχουν εκεί σκύλο κ βγαίνουν βόλτα στο κεντρικό Λονδίνο με αυτά αλλά ούτε κ γνωρίζει το παραμικρό για τα ζώα. Τα άτυχα τετράποδα που κυκλοφορούν στα πάρκα αδέσποτα είναι αποτέλεσμα δικήμας αδιαφορίας κ έλλειψης παιδείας. Πάντως μία απλή βόλτα σε έναν αγρό αρκεί για να κολήσειβ τσιμπούρη πάνω μας. Το μόνο σημείο στο οποίο θα συμφωνήσει είναι η τήρηση συνθηκών υγιεινής. Ελάχιτες ασθένειες μπορεί μάλιστα να κολήσει ο άνθρωπος από σκύλο, το δε τσιμπούρη υπάρχει στη φύση δεν το προκαλεί η παρουσία σκυλου

    • ntokoumenta

      Ναι, έχω κυκλοφορήσει στο Λονδίνο αρκετά ώστε να έχω μια εικόνα. Ίσως έχω ζήσει περισσότερο από εσάς μέσα σε ζώα και κάτι γνωρίζω από τσιμπούρια. Συμφωνούμε σε όλα τα υπόλοιπα και στόχος μας είναι ακριβώς να τηρούνται κανόνες υγιεινής και όχι να περιοριστεί η κυκλοφορία των κατοικιδίων εντός και εκτός οικιών.-Γ.Ν.

  • ladas

    Σε πόσες παιδικές χαρές δεν κυκλοφορούν σκυλιά που τα έχουν βγάλει βόλτα για να συνοδεύσουν η να ουρήσουν;
    Ο νομος επιτρεπει την κυκλοφορια του δεσποζομενου ζωου και απαγορευει ρητα την απαγορευση απο δημοτικες πινακιδες ή και πολλες φορες απο σημανση κατοικων. Τα παρκα ανηκουν ΚΑΙ στα σκυλια μας , ειμαστε υπευθηνοι και εχουμε ολα τα αντικειμενα καθαριοτητας σε περιπτωση που «λερωσει» ο σκυλος μας εξω.
    Σε πόσες πολυκατοικίες ένοικοι διατηρούν σκυλιά,με η χωρίς κανόνες υγιεινής παρά τις αντιδράσεις των άλλων διαμερισμάτων με το «επιχείρημα» ότι «στο διαμέρισμά μου κάνω ό,τι θέλω;»
    Δηλαδη ΜΕ κανονες υγιεινης δεν επιτρεπετε να εχουμε σκυλια στην κατοχη μας ; Ο νομος το επιτρεπει.

    Οσο για το ποσες ασθενειες προερχονται απο αδεσποτα ή δεσποζομενα καλυτερα να κανετε μια ερευνα γιατι ο διασυρμος ερχεται καθε φορα που ενας ενημερωμενος νοημων ανθρωπος διαβαζει το αρθρο σας.

    Σιγουρα οι ανθρωποι που απεχθανονται τα ζωα και τα κατοικιδια θα υμνουν το κειμενακι σας καθως και εσας που το γραψατε αλλα να ξερετε οτι δεν ειμαστε ολοι προβατα να πιστεψουμε τον καθε δημοσιογραφισκο που παραπληροφορει με σοφισματα. Λυπαμαι αυτους που σας δινουν βημα.

    • ntokoumenta

      Αγαπητέ φίλε, το ότι τα πάρκα ανήκουν ΚΑΙ στα σκυλιά είναι μάλλον άτοπο, καθώς τα σκυλιά δεν αποτελούν νομικά ή φυσικά πρόσωπα για να τους ανήκει το οτιδήποτε. Το ότι ιδιοκτήτες είναι οι υπεύθυνοι για την τήρηση των κανόνων υγιεινής δεν σημαίνει ότι αναλαμβάνουν απαραίτητα την ευθύνη που τους αναλογεί. ΜΕ κανόνες υγιεινής στις πολυκατοικίες μπορεί να μην πληρούνται άλλες προϋποθέσεις, όπως για παράδειγμα η τήρηση των αστυνομικών διατάξεων κοινής ησυχίας (οι οποίες μάλιστα για τα κατοικίδια ζώα δεν περιορίζονται απλά στις ώρες κοινής ησυχίας, αλλά σε ολόκληρο το 24ωρο). Σας συγχαίρουμε που δεν είστε πρόβατο, αλλά ενημερωμένος νοήμων άνθρωπος, ωστόσο προβαίνετε σε δικές σας αυθαίρετες και προσβλητικές κρίσεις σχετικά με το άρθρο, το οποίο θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε καθώς στοχοποιεί ΜΟΝΟ τους ασυνείδητους ιδιοκτήτες κατοικιδίων.

  • ntokoumenta

    Σας παραπέμπουμε στην επίσημη απάντηση του Γ. Ντάσκα τόσο στο εν λόγω κείμενο, όσο και στα σχόλιά σας.
    http://www.ntokoumenta.gr/σχόλιο-για-το-απίστευτος-θάνατος-εισα/

  • Joey

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ και ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ που δημοσιευσατε ενα τοσο αθλιο και ανακριβες αρθρο. Αμορφωτοι και ξιπασμενοι δημοσιογραφισκοι. Για μερικα κλικ, εγραψες ανακριβειες, εβγαλες ολο σου το μισος και την κακια για τα ζωακια και τρομοκρατεις τον κοσμο.