Άγρια Δύση στον ελληνικό αθλητισμό

at

“Ήρθαν σήμερα κάποια αποτελέσματα που δεν τα περίμενε κανείς, με το ίδιο ενδιαφέρον θα έχουν τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής για να δούμε ποιοι θα υποβιβαστούν”.

Τη φράση είπε ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μάντζιος, πολύπειρος στο ελληνικό πρωτάθλημα και με μεγάλη θητεία και σε ξένα πρωταθλήματα.

Είχε προηγηθεί ο εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης, ο οποίος σε δηλώσεις του είχε μιλήσει για οργανωμένο έγκλημα στον ελληνικό αθλητισμό και αναφερόταν βέβαια σε πολλούς τομείς του Ελληνικού Αθλητισμού.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες των “Ντοκουμέντων”, οι δηλώσεις του κ. Λακαφώση, που είναι εξαιρετικά σοβαρές και σε άλλα κράτη θα έπεφταν κυβερνήσεις και ομάδες και Ομοσπονδίες, έγιναν μετά από θυελλώδη σύσκεψη στον Αρειο Πάγο…

Τα “Ντοκουμέντα” απλώς καταγράφουν και δεν ενδιαφέρονται παρά μόνο για τη νομιμότητα και την ηθική στον αθλητισμό. Γι’ αυτά ελάχιστοι ενδιαφέρονται από εκείνους που κρατούν τα ηνία. Γιατί τα συμφέροντα είναι τεράστια και σε πολιτικό και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Δείτε την εγκληματική αθλιότητα γύρω απο τα γήπεδα του ΠΑΟ και της ΑΕΚ.

Μόνο εγκληματικοί και διεστραμμένοι εγκέφαλοι μπορούν να διώξουν από τους ιστορικούς χώρους της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και της Νέας Φιλαδέλφειας τις δυο ομάδες.

Όποιος κάτοικος ή περίοικος έχει πρόβλημα με τη λειτουργία τους τα μαζεύει απλά και φεύγει με το καλό ή με το ζόρι. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Εκτός και αν τιτιβίζουν συμφέροντα… Όπως αυτά που ήθελαν να οδηγήσουν την ΑΕΚ στο οικόπεδο του ΟΔΔΥ… έξω απο την Αθήνα και τον ΠΑΟ στο Βοτανικό.

Τα συμφέροντα είναι θηριώδη και ελέγχουν μεγάλο μέρος των Μέσων Ενημέρωσης. Όποιος δε στα Μέσα Ενημέρωσης αντιτίθεται, κινδυνεύει και σωματικά και δικαστικά “γιατί τα λεφτά απλά ειναι ασύλληπτα”.

Κάτω απο αυτή τη μεγάλη σκιά αναπτύσσονται οι οργνωμένες συμμορίες που δρουν στην ελληνική πολιτική σκηνή και για τέτοιες συμμορίες συμφερόντων έχουν μιλήσει κατά καιρούς πολιτικοί από σχεδόν όλα τα Κόμματα.

Ενδεικτικό της δράσης των συμμοριών είναι ότι κρατούν σε κρατικές θέσεις άτομα που διώκονται και μάλιστα για βαρύτατα αδικήματα.

Εάν νομίζετε ότι αυτά συμβαίνουν στον απολίτιστο χώρο του αθλητισμού απλά κάνετε λάθος. Στην κορυφή της πολιτικής και του πνεύματος συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και μάλιστα με πρωταγωνιστές άτομα που συντρώγουν (στην κυριολεξία) με τον πρωθυπουργό…

Συνεπώς θεωρείστε ότι όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα θα συμβούν και την ερχόμενη Κυριακή θα είναι αποτέλεσμα και των παρασκηνιακών διεργασιών μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων…

Επομένως όταν ακούσετε να δηλώνουν ότι στο τέλος θράμβευσε η αξιοκρατία και το ευ αγωνίζεσθαι απλά κάντε “Χα…χα…χα…”.

Για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι ο διάσημος Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ έκανε δηλώσεις με… νόημα για την αδιαφορία της ομάδας του στο παιχνίδι με τα Γιάννενα… Ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει και ο προκάτοχός του Βαλβέρδε αλλά και πολλοί άλλοι ξένοι στην Ελλάδα. Σημειώνουμε τους δυο διάσημους και ικανότατους Ισπανούς γιατί κάνουν δηλώσεις ενώ είναι πρωταθλητές με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο…

Την τελευταία αγωιστική θα κριθεί ποιος θα υποβιβαστεί μεταξύ των Ξάνθη, Απόλλωνα, Πλατανιά, Βέροιας και Πανιωνίου, ενώ ο Άρης ηδη υποβιβάστηκε.

Την τελευταία εβδομάδα είχε αποκαλυφθεί και μεγάλο σκάνδαλο στο ΙΚΑ (παραπέμπεται ο Διοικητής του Ροβέρτος Σπυρόπουλος) υπέρ του επιχειρηματία Αρβανιτίδη, οποίος έχει αλυσίδα σουπερ μάρκετ στη Βόρειο Ελλάδα ενώ σχετίζεται και με ΜΜΕ…

Από τις ομάδες που κινδυνεύουν μόνο ο Απόλλων τάχθηκε με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο στην “κίνηση αμφισβήτησης” της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος. Σε μικρότερο βαθμό στην ίδια πλευρά βρέθηκε και η Ξάνθη και πολλοί προεξοφλούν ότι οι δύο αυτές ομάδες οι οποίες παίζουν στην τελευταία αγωνιστική με… Ολυμπιακό (στο Καραϊσκάκης) και ΠΑΟ (στην Ξάνθη) αντίστοιχα θα βρεθούν κάτω από τις άλλες και μία θα υποβιβαστεί ενώ η άλλη θα παίξει μπαράζ με την τρίτη της Β κατηγορίας.

Το δεύτερο επικρατέστερο σενάριο λέει ότι θα πάνε σε μπαράζ με ισοβαθμίες και κάποιες από τις άλλες ομάδες που κινδυνεύουν…

Στα πλέι όφ θα μπορούν με 2 βαθμούς οι ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, με ένα βαθμό ο Ατρόμητος και κανένα βαθμό ο Αστέρας Τρίπολης.

Στα πλέϊ οφ της β κατηγορίας θα παίξουν:

Από πρώτο Όμιλο Κέρκυρα, Νίκη Βόλου, Αιγινιακός και Ηρακλής. Από τον δεύτερο Όμιλο, οι Ολυμπιακός Βόλου, Χανιά, Φωστήρας και Ηρακλής Ψαχνών.

Οι δυο πρώτοι θα ανέβουν απευθείας και ο τρίτος θα παίξει μπαράζ με τον τρίτο από το τέλος της Α κατηγορίας.

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail