Ανασχηματισμός με κριτήριο το διάδοχο Παπούλια

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ; - ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ - ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

samyppapoven

“Όνειρα ξένων κέντρων”, χαρακτήρισε πηγή του Μαξίμου τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες και αναφέρουν ότι  Υπουργός Οικονομικών μπορεί να γίνει καθηγητής Οικονομίας από τους Ομογενείς των ΗΠΑ ή κάποιο από τα πρόσωπα της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής.

Τα ονόματα που ακούστηκαν είναι αυτό του Νίκ Οικομομίδη αλλά και οικονομολόγου, ο οποίος χαίρει μεγάλης εκτίμησης και προβολής απο την πλευρά του… ΣΥΡΙΖΑ!

Από τους επιχειρηματίες ακούστηκε το όνομα της κ. Παπαδοπούλου, μιας πράγματι εκπληκτικής σε ικανότητες και αποτελεσματικότητα γυναίκας, η οποία έχει απογειώσει τα τελευταία χρόνια την ομώνυμη μπισκοτοβιομηχανία. Ακούστηκαν και τα ονόματα των κ.κ. Μίχαλου, Κυριακόπουλου και του όνομα και μη χωριό πρώην προέδρου του ΣΕΒ, εκείνου που έχει εξαφανίσει τα τεράστια κεφάλαιά του από την ελληνική επιχειρηματική σκηνή, μετά τις θεαματικές πωλήσεις-εισπράξεις που έκανε.

Κατά τις δικές μας πληροφορίες Υπουργός Οικονομικών θα είναι πολιτικό πρόσωπο με κοινή αποδοχή και τέτοιος θεωρείται ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος αν δεν πάει στη θέση του Στουρνάρα (αυτός ο τύπος μετακινείται στην Τράπεζα της Ελλάδος) θα γίνει υπερυπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Τα διαπραγματευτικά χαρτιά του Βαγγέλη Βενιζέλου είναι πεσμένα και συγκρατήστε ένα σενάριο που λέει ότι ο Παπούλιας παραιτείται και μας αδειάζει τη γωνιά πριν τον Οκτώβρη. Αυτή η Βουλή βρίσκει πρόωπο κοινής αποδοχής για τη θέση του και οι εκλογές θα γίνουν με καλύτερους όρους για την Κυβέρνηση (έτσι πιστεύει τουλάχιστον) το 2016.

Πάντως κυβέρνηση χωρίς σύμβολα εντιμότητας, όπως ο Γιώργος Σούρλας (Διαφάνεια), ο Κώστας Τζαβάρας και 2-3 άλλοι θα είναι νερόσουπα Σαμαρά-Βενιζέλου.

Για το Υπουργείο Υγείας κάθε άλλη επιλογή πέρα απο το δίδυμο Στεφανάδη – Κωνσταντινόπουλου θα είναι απλώς η γνωστή ελληνική πολιτική συνταγή.

Ο ανασχηματισμός θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα το απόγευμα και θα φύγουν και θα μπουν πολλοί με γνώμονα την εξασφάλιση της ψηφοφορίας για Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Στην Κυβέρνηση θα μπει και ο Ανδρέας Λοβέρδος και τότε θα δοκιμαστεί από μερικούς που τον περιμένουν στη γωνία να αποδείξει ότι δεν έχει ανάμειξη εκεί που δεν έπρεπε να έχει…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail