Βόμβα Μπαλτάκου: Το Μαξίμου τα ήξερε όλα!

max

“Ε, βέβαια και είχα συνεργασία με το Μαξίμου και γνώριζε όλες τις επαφές μου με τη Χρυσή Αυγή. Θα δούμε πώς θα αμυνθώ… Αύριο θα αποφασίσω τι θα πω..”

Αυτά είπε σε στενό συνεργάτη του χθες στις 8.20 το βράδυ ο Τάκης Μπαλτάκος και άνθρωποι που τον γνωρίζουν θεωρούν ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε δεύτερο χρόνο, ίσως σήμερα, να πει τα ίδια πράγματα και δημόσια…

Ο κ. Μπαλτάκος είπε σχεδόν ευθέως ότι “είχα τις επαφές γιατί δεν μπορούσα να αφήσω μισό εκατομμύριο Έλληνες εγκλωβισμένους στη Χρυσή Αυγή. Αναζητούσα λοιπόν κάθε τρόπο για να τους απεγκλωβίσω με προσπάθεια εκ των έσω της Χρυσής Αυγής”.

Με το στενό συνεργάτη του είχε τον εξής διάλογο χθες βράδυ:

- Πότε έγινε αυτή συνάντηση με τον Κασιδιάρη και η βιντεοσκόπηση;

ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: Τον περασμένο Οκτώβρη.

- Να υποθέσω ότι εσύ έκανες τις επαφές και την προετοιμασία για να αποχωρήσουν από τη Χρυσή Αυγή οι βουλευτές Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και Στάθης Μπούκουρας;

ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: Με τον βουλευτή Λάρισας (Αλεξόπουλο) οι επαφές έγιναν με έναν βουλευτή Λάρισας. Με τον βουλευτή Κορινθίας (Μπούκουρα) δεν ξέρω”

- Πώς θα αμυνθείς λοιπόν στις κατηγορίες εναντίον σου;

ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: Απλά πράγματα. Έκανα τις επαφές γιατί δεν μπορούσα να αφήσω μισό εκατομμύριο Έλληνες εγκλωβισμένους στη Χρυσή Αυγή και αυτό το έκανα σε συνεργασία με το Μαξίμου φυσικά. Δεν θα μπορούσα άλλωστε ποτέ να το κάνω χωρίς γνώση και συνεργασία…”

Ο στενός συνεργάτης του Τάκη Μπαλτάκου χθες το βράδυ εξέφρασε το φόβο ότι ο Τάκης Μπαλτάκος στοχοποιείται στη Δικαιοσύνη με ενδεχόμενο να διωχθεί ο ίδιος σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.

Με το αδίκημα του σχηματισμού και της διεύθυνσης Εγκληματικής Οργάνωσης διώκεται η ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Δικαστικοί κύκλοι που πρόσκεινται στην ηγεσία του Αρείου Πάγου μας έλεγαν χθες ότι με βάση τα όσα εμφανίζεται να λέει στο βίντεο ο κ. Μπαλτάκος θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι μετέχει και ο ίδιος στην Οργάνωση αυτή και να διωχθεί και ο ίδιος για συμμετοχή.

Τα θέσαμε αυτά στον στενό συνεργάτη του κ. Μπαλτάκου και ο αντίλογος ήταν ότι κατά τη δική του προσωπική εκτίμηση και ανεξάρτητα από τι του είπε ο κ. Μπαλτάκος, στις επαφές Μπαλτάκου με τους Χρυσαυγίτες οφείλονται όχι μόνο οι αποχωρήσεις βουλευτών από τη Χρυσή Αυγή αλλά και η παραδοχή αυτών των βουλευτών ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργούσε εν αγνοία τους ως εγκληματική οργάνωση.

“Τον εκδικήθηκαν οι Χρυσαυγίτες γιατί κατάλαβαν από νωρίς ότι έστηνε Δούρειο Ιππο και τον παγίδευσαν με την κρυφή κάμερα”.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε αντιληφθεί από καιρό ότι πίσω από τις διαρροές για διαμάχη του με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής ήταν το Μαξίμου και ο Μπαλτάκος. Είχαν θεωρήσει στη Χρυσή Αυγή ότι δημιουργούν κλίμα ώστε κάποια στιγμή ο Κασιδιάρης αναγκαστικά να πάρει αποστάσεις από την ηγεσία ή αλλιώς η ηγεσία της Χρυσής Αυγής να απομακρύνει τον Κασιδιάρη και στη συνέχεια να τον προσεταιριστούν για να κάνει καταγγελίες κατά της ηγεσίας και έτσι να εμφανισθεί ο κ. Μπαλτάκος, ότι είχε τον καλύτερο τρόπο να διαλύσει εκ των έσω και με αλληλοκαταγγελίες τη Χρυσή Αυγή.

Έτσι ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέλαβε να αποδείξει στην ηγεσία ότι είναι πιστός στην οικογένεια και “θα τους δώσει το Μαξίμου στο πιάτο”…

Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή και μόλις τώρα αρχίζει να ξετυλίγεται ένα κουβάρι που δύσκολα αντιλαμβάνεται κανείς που θα καταλήξει…

Για την υπόθεση η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε την ακόλουθη πολύ σοβαρή δήλωση:

«Οι αποκαλυφθείσες ομολογίες Μπαλτάκου δεν διασκεδάζονται με υπεκφυγές και αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση δεν διστάζει να μετέλθει οποιαδήποτε μεθόδευση κατά της Δημοκρατίας, με προφανή απώτερο στόχο να νοθευθεί η εκλογική καταγραφή του ανερχόμενου ρεύματος του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.

Προ ολίγων μόλις ημερών η Κυβέρνηση επιχειρηματολογούσε στη Βουλή θέτοντας τον κ. Μπαλτάκο υπεράνω των Υπουργών, για να περάσει τη ρατσιστική τροπολογία εμπνεύσεώς του. Είναι φανερό ότι η Κυβέρνηση είναι παραδομένη στους σκοτεινούς μηχανισμούς που θέλουν να απλώσουν τα πλοκάμια τους στη Δικαιοσύνη.

Η εκ μέρους του Υπουργού Δικαιοσύνης απόπειρα εξυπηρέτησης υποχρέων Πόθεν Έσχες που κατέχουν μετοχές ναυτιλιακών εταιριών τον περασμένο Σεπτέμβριο, η επίσης εκ μέρους του ιδίου απόπειρα πλημμεληματοποίησης των μιζών με το πολυνομοσχέδιο, η ανθρωποκτονία σωφρονιστικού υπαλλήλου,  ο εν συνεχεία άγριος βασανισμός κρατουμένου μέχρι θανάτου και οι σημερινές εφιαλτικές για τη δημοκρατία αποκαλύψεις, συνθέτουν ένα επικίνδυνο παρασκήνιο διαπλοκής και παρακράτους που επιβάλλουν στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να λογοδοτήσει.»

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ

Άγριο επεισόδιο με χειροδικίες και ύβρεις διαδραματίστηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στον 1ο όροφο της Βουλής έξω από το γραφείο του κ. Π. Μπαλτάκου μεταξύ του υιού του γ.γ. γραμματέα της κυβέρνησης, ο οποίος υπηρετεί στα ΟΥΚ.

Ο υιός Μπαλτάκος σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε σε Χρυσαυγίτες χτυπώντας με κλωτσιές τις πόρτες των γραφείων της ΧΑ. Μπήκε μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής έριξε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δύο χαστούκια στον βουλευτή κ. Αρβανίτη, μπουνιές στον βουλευτή κ. Κούζηλο και χειροδίκησε κατά του βουλευτή κ. Ματθαιόπουλου ρίχνοντας του κλωτσιές. Ταυτόχρονα επιτέθηκε εναντίων όλων με ακατονόμαστες ύβρεις.

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail