Βόμβες από τα «Ντοκουμέντα – Παραγωγή»

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ - ΟΡΓΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ntokparslid

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Το… «φρένο» που βλέπετε τις τελευταίες ημέρες στη ροή των θεμάτων στην έπαλξη αυτή έχει καλή αιτία.

Καταβάλλουμε προσπάθεια να έχουμε και έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Ήδη από σήμερα, Σάββατο 29 Αυγούστου, τα «ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ» κάνουν το πρώτο βήμα στην έντυπη γέννησή τους μέσα από την εφημερίδα ΠΑΡΑΓΩΓΗ, του γνωστού δημοσιογράφου και για σχεδόν 30 χρόνια φίλου Γιάννη Τασσιόπουλου.

Η εφημερίδες είναι ήδη δυο στα περίπτερα και στο μέρος που μας αφορά θα διατηρήσουμε το κομμάτι της έρευνας, χωρίς κομματικά πλαίσια αφού πιστεύουμε ότι σε όλα τα Κόμματα υπάρχουν χιλιάδες έντιμοι ψηφοφόροι και στελέχη και ίσως και χιλιάδες ανέντιμοι και διεφαθρμένοι.

Στόχος μας η δεύτερη κατηγορία αφού στην πρώτη κατηγορία των εντίμων, ανεξάρτητα απο κομματικά πλαίσια (πλην του φασιστικού χρυσαυγίτικου μορφώματος) φιλοδοξία μας να προσφέρουμε στήριξη μέσα από την χωρίς παρωπίδες ενημέρωση.

Στο πρώτο φύλλο που κυκλοφορεί ήδη τα «ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ» παρουσιάζουν ντοκουμέντα… διακομματικής διαφθοράς στη Χαλκιδική, με αποστολή στον πανέμορφο νομό.

Αποκαλύπτουν επίσης ότι άριστο όνομα της πολιτικής είναι μπλεγμένο στα ναρκωτικά της Μυκόνου, υπόθεση που έχει τεράστιο βάθος και παρασκήνιο.

Ειδική έρευνα κάνουμε για το ντόπινγκ και δεν θαμπωθήκαμε από τα καμώματα του Μπόλτ, ο οποίος θέλει να γίνει, λέει, θρύλος κερδίζοντας με μεγάλη άνεση ντοπαρισμένους που επανήλθαν.

Εμείς στην έρευνά μας αποκαλύπτουμε πως εξακολουθούν να είναι ντοπαρισμένοι και όμως ο Μπόλτ τους κερδίζει τρώγοντας… γλυκοπατάτες από τη Τζαμάικα…

Η βιομηχανία που βρίσκεται πίσω από τους αγώνες που γίνονται πια κάθε σαββατοκύριακο, σχεδόν ντοπάρει φτωχόπαιδα που κατ” αποκλειστικότητα κάνουν πρωταθλητισμό. Βλέπετε ότι τα πλουσιόπαιδα δεν έχουν ποτέ ταλέντο… Ούτε καν τα παιδιά των πρωταθλητών, όταν αυτοί κάνουν παιδιά…

Προβληματιστείτε γιατί ζάμπλουτοι των 30 και βάλε πρωταθλητές σπάνια κάνουν γάμους και ακόμα πιο σπάνια παιδιά…

Απαντήσεις για όλα στα ρεπορτάζ που θα βρείτε αναζητώντας την «ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ» στα περίπτερα.

Η ηλεκτρονική έκδοση θα συντονιστεί σύντομα. Διαβάζοντας τα ρεπορτάζ και στην έντυπη θα διαπιστώσετε ότι αυτά απλά δεν τα έχετε ξαναδιαβάσει και είναι ευτύχημα που πρέπει να διατηρηθεί το γεγονός ότι αυτή η εφημερίδα με την οποία ενώνουμε δυνάμεις κυκλοφορεί στις τέσσερις γωνιές της πατρίδας με ειδική πληροφόρηση για την ραχοκοκκαλιά της Ελλάδας. Δηλαδή το παραγωγικό δυναμικό από το χρηματιστήριο με τις μεγάλες εταιρείες, μέχρι και το τελευταίο αγροτικό νοικοκυριό.

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail