«Δεν υπάρχει Βεντέτα για τον Γιακουμάκη»

Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ Κ. ΣΠΥΡΟΥ

giannena-tsakalos alex giakoumakis

Του Γιάννη Ντάσκα

«Δεν υπάρχει περίπτωση κρητικής βεντέτας στην εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.Είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση και ερευνούμε με μεγάλη προσοχή. Απο τις έρευνες λοιπόν που κάναμε,από τις επισκέψεις μας στην Κρήτη,τις επαφές μας με πρόσωπα εκεί ,,από την ενδελεχή έρευνα εντός και εκτός Σχολής στα Γιάννενα,αποκλείσουμε την κρητική βεντέτα.Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει λόγος γιαυτό»


Αυτό μας είπε ο κορυφαίος των Ελλήνων ιδιωτικών ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης,ο οποίος έχει με τον ανιψιό του του αναλάβει την εξιχνίαση αυτής της σκοτεινής υπόθεσης.

-ΕΡ.Πως εξαφανίστηκε από προσώπου γης το παιδί;

ΑΠ.Μιλάμε για παιδί μάλαμα και εξαιρετικά ευαίσθητο.Για μια οικογένεια πολύ δεμένη και αγαπημένη,χωρίς εχθρούς.Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση και προχωρούμε πολύ προσεκτικά την έρευνα.

-ΕΡ. Μπορεί να ζει το παιδί και οικειοθελώς να μην δίνει σημάδια ζωής,όπως μας άφησε να εννοηθεί έμπειρος αξιωματικός της Αστυνομίας;

ΑΠ.Το μόνο που μπορούμε σε αυτό το στάδιο να πούμε είναι ότι είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση.

Ο κ.Τσούκαλης είχε ενεργό συμμετοχή σε κάποια στάδια στις έρευνες για την υπόθεση Άλεξ και στο εντελώς αρχικό στάδιο της υπόθεσης μας είχε πει ότι μπορεί να μη βρεθεί ποτέ η να περάσουν πολλά χρόνια για να βρεθεί κάποιο ίχνος του Άλεξ.

Από τότε πέρασαν ήδη 9 χρόνια και δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος.

Η Αγγελική Νικολούλη της οποίας οι έρευνες στην υπόθεση Αλεξ ήταν σκέτη προέκταση των αθλιοτήτων της Αστυνομίας Βέροιας παραλλήλισε την υπόθεση του Αλεξ με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Είναι αδιανόητη κάθε σύγκριση.

Στην υπόθεση Αλεξ η δικογραφία έχει και άλλες περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης σε δυο παιδιά της Βέροιας και μόνο τυχαία δεν τις έβαλε η Αστυνομία Βέροιας στο φάκελο.

Επίσης όταν άρχισε εφέτης ανακριτής την έρευνα ,τότε βρήκε να …πεθάνει φυσιολογικά κλινικάρχης των Γιαννιτσών,την κλινική του οποίου είχαν αναμείξει έγγραφα αστυνομικών υπηρεσιών με εμπορία οργάνων σε συνεργασία με αλβανικά και ιταλικά κυκλώματα.

Το παραμύθι της πλήρους εξαφάνισης του Αλεξ από πέντε παιδιά με την εκ των υστέρων συνδρομή ενός παππού από χώρο ,όπου εκείνη την ώρα γινόταν «ειδικό πάρτι για νέους» είναι απλώς παραμύθι.

Ούτε ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Θαλασσινός βρέθηκε τυχαία,κατά τις δικές μας έρευνες, την κρίσιμη ώρα να κινηματογραφεί το χώρο για να ερευνήσει «περίπτωση μοιχείας»…

Αλίμονο αν μας πουν και στα Γιάννενα ότι δεν θα βρουν ποτέ ίχνος του παιδιού.

Οσο θολή και αν είναι η λίμνη των Ιωαννίνων είναι εύκολο να ερευνηθεί ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ σε 2-3 ημέρες και να βρεθεί εκεί και δαχτυλίδι… Τα περί κρητικής βεντέτας πάντως τα υποστηρίζει ο επίσης έμπειρος και παλαιός ερευνητής κ.Σπύρου.

Η Εισαγγελία Ιωαννίνων θα αναμιχθεί αφού θα παραλάβει το πόρισμα για τις αθλιότητες σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην Γαλακτοκομική Σχολή.

Δεν έχουμε βεβαιότητα ότι θα έχει αποτέλεσμα και η Εισαγγελία Ιωαννίνων και η Αστυνομία Ιωαννίνων αν κρίνουμε από τον τρόπο με τον οποία και οι δυο κατάφεραν ως σήμερα ΑΚΟΟΟΟΟΟΜΑ να ερευνούν και άρα να μην έχουν αποδώσει δικαιοσύνη στο σκάνδαλο της διπλής αυτοκτονίας ,μιας δολοφονίας και λεηλασίας εκατομμυρίων στον Δήμο Ιωαννίνων.

Στο θέμα αυτό θα επανέλθουμε,όπως φυσικά και στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail