Επιβεβαίωση! Παραμύθι η δήθεν αυτοκτονία!

ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

giakalelak
Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
 
Πλήρης επιβεβαίωση και από την πλευρά του πραγματογνώμονα των παραμυθιών για τα περί αυτοκτονίας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, κάτι που απο την πρώτη στιγμή μόνο τα «Nτοκουμέντα» με βάση… ντοκουμέντα υποστήριξαν.
Από την αρχική εκτίμηση περί τυπικής αυτοκτονίας, που είχε διατυπωθεί τη δεύτερη ημέρα της ανακάλυψης του νεκρού σώματος του Βαγγέλη, ο καθηγητής Ιατρικής Ιωαννίνων και πραγματογνώμων στην υπόθεση Θόδωρος Βουγιουκλάκης εξέθεσε τους πάντες (και το απαράδεκτα σιωπηλό Υπουργείο Δικαιοσύνης…) δηλώνοντας πριν λίγο ότι «δεν μπορεί να πει με βάση τα ευρήματα, αν προκειται για αυτοκτονία η δολοφονία και αυτό είναι δουλειά πια της Αστυνομίας».

Όπερ εστί στην απλή ελληνική «είναι σκέτα παραμύθια, όσα επι δυο μήνες έλεγαν για αυτοκτονία».
Οι αναγνώστες των «Ντοκουμέντων» γνωρίζουν ότι και απο την πρώτη στιγμή της ανεύρεσης (15 Μαρτίου) του σώματος σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Σχολή, αλλά και πάλι προχθές, Μεγάλο Σάββατο, γράψαμε ότι τα παραμύθια της αυτοκτονίας ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ!
Δείτε τριγύρω πώς τα μεγάλα ΜΜΕ… παραμύθιαζαν την κοινή γνώμη και την προετοίμαζαν να δεχθεί αυτοκτονία με δηλώσεις διαφόρων.
Η υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη είναι πολύ σοβαρή και έχει βαθύτατο παρασκήνιο. Σε άλλη δημοκρατία θα είχαν ήδη ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ άτομα και θα είχε ξηλωθεί με ποινική διερεύνηση ΤΜΗΜΑ από το προσωπικό της Σχολής
Γράψαμε το Μεγάλο Σάββατο, με δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας Τάκη Μπούκα, ότι το πόρισμα καθυστερεί σκανδαλωδώς ένα μήνα και εκφράσαμε την ελπίδα να μην παραδοθεί την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή μέσα στις γιορτές. Και αυτό γιατί οι υπογραφές στα μεγάλα σκάνδαλα (εξοπλιστικά και άλλα…) μπαίνουν στην καρδιά των γιορτών, όταν η κοινή γνώμη βρίσκεται «αλλού»…
Όσα συμπεριλάβαμε στο ρεπορτάζ είναι προϊόν έρευνας στις τοπικές αρχές, στην τοπική κοινωνία και στον ιατροδικαστικό κόσμο, ο οποίος μας είπε, ότι δεν μπορούν να στηριχθούν επιστημονικά αυτά που έλεγαν ως τώρα, αναφερόμενοι σε σώμα που είχε προχωρημένη σήψη. Και μας έλεγαν ότι περιμένουν τα έγγραφα και τα ευρήματα των ειδικών εξετάσεων για να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ. Τότε όλοι έλεγαν πως σχεδόν είχαν βγει αυτές οι εξετάσεις…
Η οικογένεια κάποια στιγμή θα πάρει φάκελλο και οι ειδικές εξετάσεις θα πρέπει να περιέχουν αποδείξεις και αυτές τις αποδείξεις θα τις εκτιμήσει ο δικός της ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ και όχι επιστήμονας χωρίς εμπειρία και ειδικές γνώσεις.
«Περιμένουμε να δούμε πως επιστημονικά θα τεκμηριώσει ιστολογική εξέταση τα περί θανάτου από αιμορραγία στον καρπό, κάτι που θεωρούμε αδύνατο να συμβεί, με δεδομένη τη σήψη των 37 ημερών», μας είχαν πει χαρακτηριστικά δυο ιατροδικαστές και θεωρούσαν σχεδόν αδύνατο να ήταν εκεί το σώμα για 37 ημέρες και να μην είχε εντοπιστεί από περραστικούς ΚΑΙ λόγω της οσμής.
«Ας ξανακάνουν ένα πείραμα. Ας αφήσουν όχι σώμα με οσμή, αλλά μια κούκλα με τα ίδια χρώματα κάπου ανάλογα και ας γίνει έρευνα μετά, όπως πρέπει να γίνεται. Σε 4-5 ώρες η κούκλα θα έχει βρεθεί, ακόμα και κρυμμένη», μας είχαν πει χαρακτηριστικά αστυνομικοί και ιατροδικαστές.
Θυμίζουμε ότι στον τραγικό Αλεξ της Βέροιας οι τοπικές αρχές, προσπάθησαν αρχικά να περάσουν μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ το παραμύθι της εναπόθεσης του Αλεξ στο ρέμα της Μπαρμπούτα και τη μεταφορά του από το νερό στον ποταμό Αλιάκμονα και μετά στην θάλασσα. Είχαν προσποιηθεί μάλιστα ότι έκαναν και έρευνα στη… θάλασσα.
Όταν ειδικοί τους είπαν να βάλουν μια κούκλα στο μέγεθος και στο βάρος του παιδιού και να παρακολουθήσουν ότι δεν θα πήγαινε ούτε 500 μέτρα χωρίς να σκαλώσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ, τότε άφησαν το παραμύθι αυτό και σερβίρισαν άλλα.
Θυμηθείτε την Έλενα Ακρίτα και τι είπε για τον Βαγγέλη…
Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail