“Κατάπληξη όταν βρεθεί το χαμένο αεροπλάνο!”

Ο ΠΟΛΥΠΕΙΡΟΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ «ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

ak

“Θα προξενήσει κατάπληξη η αποκάλυψη για την πραγματική τύχη του αεροπλάνου και των 239 επιβαινόντων του. Είμαι πολύ επιφυλακτικός για κάθε νέα πληροφορία. Θα περιμένω να επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι ακούστηκε σήμα του μαύρου κουτιού του αεροπλάνου σε βάθος 17.000 ποδιών σε σημείο λίγο πιο νότια του κεντρικού σημείου Ινδικού Ωκεανού”.

Αυτά μας είπε σήμερα ο γνωστός και θεωρούμενος εκ των κορυφαίων, αν όχι ο κορυφαίος ερευνητής αεροπορικών ατυχημάτων στην Ελλάδα Ακριβός Τσολάκης.

Τις δηλώσεις μας τις έκανε υπό το βάρος των τελευταίων πληροφοριών ότι Κινέζοι που ερευνούν τον Ινδικό Ωκεανό “έπιασαν” τα σήματα.

Ο κ. Τσολάκης έδειχνε πολύ επιφυλακτικός και στην ερώτηση γιατί αυτή η επιφύλαξη, μας εξήγησε ότι πρώτα πρέπει να βρεθεί το αεροπλάνο, ύστερα να διαπιστωθεί ποια ήταν η πορεία του και να απαντηθούν τα “γιατί” και “πως” αυτής της πορείας.

«Αυτές οι συνολικές απαντήσεις θα προκαλέσουν κατάπληξη”, μας είπε ο κ. Τσολάκης, ο οποίος ήταν πολύ συγκρατημένος και στο πότε θα δοθούν αυτές οι απαντήσεις.

Όπως φαίνεται από τις τελευταίες πληροφορίες, το αεροπλάνο έκανε απότομη στροφή μόλις ξέφυγε από τον εναέριο χώρο και τους ελεγκτές της Μαλαισίας. Ύστερα έκανε δύσκολους ελιγμούς ώστε να αποφύγει και τον εναέριο χώρο και τα ραντάρ της Ινδονησίας και να μπει αθέατο απο ραντάρ  στον Ινδικό Ωκεανό.

Εάν επιβεβαιωθεί αυτή η πορεία τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι το αεροπλάνο πήρε πορεία εναντίον της μεγαλύτερης ναυτικής και αεροπορικής και τηλεπικοινωνιακής βάσης των ΗΠΑ στην Ασία. Δηλαδή τη βάση στο νησάκι – ατόλη Ντιέγκο Γκαρσία στον κεντρικό Ινδικό Ωκεανό.

Είναι λοιπόν σχεδόν απίθανο να μην έγινε αντιληπτό από τη βάση και αν έγινε αντιληπτό και θεωρήθηκε απειλή λόγω των μη απαντήσεων στις κλήσεις, τότε οι Αμερικανοί το κατέρριψαν και προφανώς φρόντισαν να συσκοτίσουν τις έρευνες τουλάχιστον μέχρι να σιγήσει η μπαταρία του μαύρου κουτιού.

Ακριβώς αύριο συμπληρώνεται η τελευταία ημέρα λειτουργίας της μπαταρίας και δεν θεωρούνται καθόλου τυχαίες δυο εξελίξεις:

1. Οι Κινέζοι είχαν επικεντρώσει τις έρευνές τους στη διαδρομή προς την αμερικανική βάση, ως και να είχαν πληροφορίες ή τουλάχιστον βάσιμες υποψίες.

2. Το ότι ανακοινώνουν λήψη σήματος την τελευταία στιγμή. Αυτό θα μπορούσε να είναι και “μπλόφα” με στόχο να επικεντρωθούν οι έρευνές στη διαδρομή αυτή και στην συγκεκριμένη έκταση ελπίζοντας ότι κάτι θα βρεθεί.

Η έκταση που προσδιορίζεται έχει το μέγεθος της Μεγάλης Βρετανίας και επομένως ανάλογα ας προετοιμαστούμε για την χρονική διάρκεια και το αποτέλεσμα των ερευνών…

Όλα αυτά δείχνουν ότι κάτι παραπάνω μπορεί να γνωρίζει ή τουλάχιστον να υποψιάζεται ο κ. Ακριβός Τσολάκης…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail