Μπράβο στους πραγματικούς δωρητές…

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ,ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ

bourousis

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

H χώρα περνάει δύσκολα και κάθε προσφορά είναι καλοδεχούμενη.

Το γράφουμε με αφορμή μια κίνηση για μπράβο του διεθνή καλαθοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης με την ομάδα του Ρεάλ Μαδρίτης Γιάννη Μπουρούση.

Πριν από αυτό να συμπληρώσουμε ότι οι Ελληνες πολυεκατομμυριούχοι είναι πολλοί.Πλείστοι εξ αυτών είναι πολιτικοί η συγγενείς πολιτικών και πλούτισαν απο κρατικές δουλειές.

Πολιτικοί είναι αφανείς εταίροι και βγάζουν λεφτά ακόμα και απο τα μονοπώλια του ΟΤΕ,της ΔΕΗ κλπ.

Πλείστοι επιχειρηματίες προσφέρουν φιλανθρωπία αφού πρώτα πλουτίσουν απο κρατικές δουλειές και ύστερα ανταμείβονται με νέες κρατικές δουλειές,γιατί είναι…φιλάνθρωποι!!!

Πλείστοι Ελληνες εκατομμυριούχοι πήραν ξεδιάντροπα επίδομα αλληλεγγύης από τον Γιώργο Παπανδρέου και ο Τραπεζοελλάδας Γιάννης Στουρνάρας κρύβει τα ονόματα γιατί είναι…προσωπικά δεδομένα.Ούτε όμως και τα επέστρεψαν…

Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι που βοηθούν είτε από το μεγάλο πλεόνασμά τους,είτε από τα λίγα τους,είτε από το υστέρημά τους  και δεν φαίνονται.

Σήμερα μια βόλτα απο πολλά πάρκα και χώρους αθλητισμού θα δείξει ότι Δήμοι που έπρεπε να έχουν πολλά χρήματα(π.χ. Χαλάνδρι…) έχουν αθλητικούς χώρους στους οποίους δεν μπόρεσαν να αλλάξουν επι 1,5 χρόνο το καλάθι μιας μπασκέτας.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ανέλαβε να συντηρεί το αθλητικό πάρκο της γενέτειράς του Καρδίτσας,αφού το ανακαινίσει.

 Ο Δήμαρχος λοιπόν έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

«Ευχαριστώ θερμά τον συμπολίτη μας διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος προσφέρθηκε σε συνεννόηση και συνεργασία με το Δήμο να αναλάβει το κόστος συντήρησης του χώρου του Αθλητικού Πάρκου.

Συγκεκριμένα με δαπάνες του Καρδιτσιώτη αθλητή που μας έχει κάνει πολλές φορές να νοιώσουμε υπερήφανοι για τις επιδόσεις, την αγωνιστικότητα και το ήθος του εντός και εκτός  γηπέδων, θα τοποθετηθούν στο Αθλητικό Πάρκο νέα ταμπλό μπάσκετ Ολυμπιακών διαστάσεων,  καλαθάκια απορριμμάτων, φωτιστικά και  παγκάκια, θα γίνει  συντήρηση, βάψιμο και διαγράμμιση του δαπέδου, ενώ θα αντικατασταθούν και τα φιλέ των γηπέδων τένις.

Η γενναιόδωρη πρωτοβουλία του, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της μεγάλης αγάπης του για την πόλη που γεννήθηκε και ανδρώθηκε ως αθλητής και της διάθεσής του να συμβάλει έμπρακτα στην ανάπτυξη και την πρόοδο του Αθλητισμού στην περιοχή μας.»

Εμείς προσθέτουμε ότι έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση τον Γιάννη Μπουρούση και ως χαρακτήρα και ως αθλητή.Δεν έχουμε σε καμία εκτίμηση τον πεθερό του Μάκη Ψωμιάδη,,ένας απο τους ολετήρες του ελληνικού αθλητισμού και ιδιαίτερα της ΑΕΚ,την οποία κατέκλεψε.

Δεν βαρύνουν ούτε τον γαμπρό,ούτε την κόρη Ψωμιάδη τα εγκλήματα του πατέρα,εκτός και αν μετά μερικά χρόνια δούμε τον Ψωμιάδη να «επενδύει» στον αθλητισμό της Καρδίτσας μέσω της …κόρης!

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ο Μπουρούσης πήρε παραδείγματα απο την Ισπανία και τη Ρεάλ,στην οποία σύμβολα ,όπως ο Ραούλ,ο Κασίγιας κ.α. έχουν και μεγάλη φιλανθρωπική δράση.

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail