Γερμανοί ξεβρακώνουν Έλληνες δημοσιογράφους

ΠΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

tsipras samaras

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

«Ξέρετε την αγάπη που σας έχω και γιαυτό θέλω να πω ότι συμφωνώ με αυτά που λέτε…» έλεγε μεγαλοδημοσιογράφος θαμών (με όποια κυβέρνηση) και της κρατικής και ΟΛΩΝ των ιδιωτικών καναλιών αυτή την περίοδο της κρίσης.

Την «αγάπη» την είχε για έναν υπουργό της προηγούμενης κυβέρνησης. Εκτός αυτού είχε αγάπη και για όλους τους προηγούμενους υπουργούς και σήμερα ετοιμάζεται να βγάλει τη (δύσκολη) «αγάπη» του και για σημερινούς υπουργούς.
«Γειά σας κύριε Παππά, την αγάπη μου» έλεγε πριν λίγο καιρό άλλος μεγαλοδημοσιογράφος των ραδιοτηλεοπτικών προς τον χιτλεροθαυμαστή.

-«Θα δώσετε τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες σε ξένα funds επειδή θα πληρώσουν μεγαλύτερα ποσά και αυτό θα είναι μαχαιριά στην Ελλάδα» είπε άλλος μεγαλοδημοιογράφος και πρωταγωνιστής και του 2004 σε άλλη συχνότητα
Το όνομα «Παπασταύρου» με τους προσδιορισμούς σύμβουλος και παρασκηνιακός… υπερυπουργός του Αντώνη Σαμαρά δεν ακούστηκε σήμερα σε κανένα ραδιοτηλεοπτικό ΜΜΕ απο αυτά που ανήκουν σήμερα σε πατριώτες Έλληνες.
Και όμως…Πριν χρόνια αυτό το όνομα το αναφέραμε κάθε εβδομάδα στις εκπομπές του Σπύρου Καραζταφέρη σε διάφορα κανάλια και ρωτούσαμε ποια ακριβώς είναι η σχέση του με τη λίστα Λαγκάρντ, με διάφορα πρόσωπα της λίστας κλπ.

Λέξη (και τότε) από κανένα άλλο ΜΜΕ.

Λέξη επίσης δεν έλεγαν και για ονόματα μεγάλων Ελλήνων πατριωτών(δηλαδή ιδιοκτητών ΜΜΕ της λίστας Λαγκάρντ, όπως οι συνδιαχειριστές (μαζί με Γερμανούς παρακαλώ δημοσίων έργων και ΜΜΕ…
Λέξη για τις δραστηριότητες της ΖΗΜΕΝΣ και της Χόχτιφ στην Ελλάδα και στα δημόσια έργα…

Γιατί τα γράφουμε;

Διότι χθες ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον κ. Παπασταύρου  όπως αναφέρθηκε και ιταλικό ΜΜΕ σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ και θα έπρεπε να αναφερθούν και αυτοί με την ξέχειλη αγάπη απο αυτές τις ευρισκόμενες στα χέρια πατριωτών συχνότητες…

Όταν καταθέταμε στην εξεταστική της Βουλής για τη λίστα αυτή η σημερινή πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου μόνο ξύλο δεν έφαγε απο τους βουλευτές της τότε κυβέρνησης γιατί ρωτούσε και ξαναρωτούσε για τον Παπασταύρου αλλά και για ΠΕΛΑΤΗ τότε του ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ προέδρου εκείνης της επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Η υπόθεση είχε άμεση σχέση και με τη λίστα Λαγκάρντ και βρισκόταν στη δικαιοσύνη της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μαρκογιαννάκης διακήρυσσε τότε την αθωότητα της κυρίας που υπερασπιζόταν και η Δικαιοσύνη της έβαλε ισόβια και καμιά εκατοστή χρόνια φυλακή επιπλέον…

Λέξη απο τα ευρισκόμενα στα χέρια πατριωτών ΜΜΕ της διαπλοκής και του εγκλήματος…Κόκκινο πανί σε όλα αυτά η κ. Κωνσταντοπούλου. Τα ίδια αυτά κόπτονται για την υπόθεση Κατρούγκαλου που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αρπαγή δημοσίου χρήματος απο πελάτες του,αλλά αποκατάσταση αδικιών των μνημονίων σε βάρος και (πρώην) πελατών του…

Όχι δεν είναι χειρότερα τα funds από ορισμένους «αυτόχθονες» ιδιοκτήτες και πολυιδιοκτήτες ραδιοτηλεοπτικών,αν και φυσικά μόνο αυτό δεν πρέπει να γίνει μέσω των διαγωνισμών για τις άδειες ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων.
Ορισμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι-λύκοι των συμφερόντνων που έχουν ρημάξει την Ελλάδα γεμίζοντας τους λογαριασμούς σεφορολογικούς παραδείσους πρέπει να καταδικαστούν να βλέπουν 3-4 φορές την ημέρα πως τα γερμανικά κρατικά κανάλια ξεσκίζουν τις γερμανικές κυβερνήσεις με ρεπορτάζ και φίλμ που αποκαλύπτουν το δίκαιο ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ έναντι της Γερμανίας και στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και στη ΛΕΗΛΑΣΙΑ στον παγκόσμιο πόλεμο.

Ένα τέτοιο φιλμάκι κάνει τώρα το γύρο του κόσμου και στην Ελλάδα παρουσιάστηκε δειλά-δειλά απο τους γλείφτες που κάνουν απαλά μισή στροφή υπέρ της κυβέρνησης μήπως και διατηρήσουν τις άδειες. Είναι το φιλμάκι που χτυπάει κατακέφαλα τις γερμανικές κυβερνήσεις και για την σφαγή του Διστόμου ,η οποία βρίσκεται και τώρα στο επίκεντρο των συζητήσεων νομικά και πολιτικά σε ελληνογερμανικά «φόρα».

Μπράβο στους Γερμανούς δημοσιογράφους των κρατικών γερμανικών καναλιών,για τέτοιες προσπάθειες που κάνουν τους δικούς να φαίνονται πόσο γλείφτες των εκάστοτε ντόπιων και ξένων μεγαλοσυμφερόντων είναι.

ΤΟ βίντεο -ρεπορτάζ:

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail