Ο σουλτάν-Ερντογάν κάνει λόγο για χαρέμι…

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan

«Mπήκαν στο χαρέμι μας θα μπούμε στη φωλιά τους».

Τα λόγια είναι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, του πρωθυπουργού, ο οποίος θέλει να γίνει κάποια στιγμή ηγέτης της Ευρώπης μέσω της Τουρκίας, την οποία με χαρέμια και τσαντήρια και γεννήσεις πέρα απο κάθε λογική προσπαθεί να κάνει την πολυπληθέστερη χώρα της Ευρώπης.

Ψάξτε να δείτε τον πληθυσμό της Τουρκίας πριν 80-90 χρόνια. Θα διαπιστώσετε ότι ήταν το ένα τριτο περίπου του σημερινού. Το ίδιο και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες.

Το χαρέμι είναι τρόπος ζωής και αύξησης του πληθυσμού αφού η θρησκεία επιτρέπει την πολυγαμία, φυσικά μόνο από την πλευρά του άνδρα. Γυναίκα δικό της χαρέμι με πολλούς άνδρες δεν επιτρέπεται.

Η Τουρκία επιδιώκει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά προφανώς με το δικό της δίκαιο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το ευρωπαϊκό.

Προφανώς δεν θα μπει. Τα σημειώνουμε όχι για να δηλώσουμε αντίθεση στην μουσουλμανική θρησκεία, την οποία σεβόμαστε απόλυτα ως πίστη εκατομμυρίων ανθρώπων αλλά για να επισημάνουμε ότι ειναι δυο εντελώς διαφορετικά νομικά κεκτημένα και επομένως δεν μπορούν κατά κανένα τρόπο να συνυπάρξουν στην ίδια έννομη τάξη. Κάποια πρέπει να υποταχθεί στην άλλη.

Ο Ερντογάν έκανε τις δηλώσεις αυτές με αφορμή τις φήμες ότι ένα ροζ βίντεο θα κυκλοφορήσει και θα δείχνει τον ίδιο σε ερωτική σχέση με μια 44χρονη πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια της τουρκικής τηλεόρασης.

Η ίδια η παρουσιάστρια δεν διέψευσε το βίντεο αλλά έκανε λόγο για παραβίαση των ατομικών της δικαιωμάτων. Εικάζεται ότι και η αναφορά του Ερντογάν σε χαρέμι έμμεσα δέχεται τη σχέση και απλώς θα την στηρίξει στο δικαίωμά του στην πολυγαμία…

Στην Τουρκία το Σαββατοκύριακο γίνονται δημοτικές εκλογές και η ένταση με αποκαλύψεις σοβαρών οικονομικών σκανδάλων είναι στο ζενίθ…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail