Παραγγελιά θανάτου από τον Ντράγκι

ΚΙ Ο ΚΟΕΜΤΖΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ntragi

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

«Η μακρά και αβέβαιη διαδικασία των διαπραγματεύσεων μεταξύ της νέας ελληνικής κυβέρνησης και των πιστωτών της συνέβαλε σε μια περίοδο έντονης αστάθειας στις ελληνικές αγορές. Η μόλυνση από την Ελλάδα στις άλλες αγορές της ζώνης του ευρώ ήταν περιορισμένη, έτσι προκλήθηκε μόνο μικρή μεταβλητότητα στις αποδόσεις των κρατικών ομολόγων της Πορτογαλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας»


Ποιός τα γράφει αυτά;

Μα ο κ.Ντράγκι.Η Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα,ένας από τους τρεις δανειστές μας. Προβλέπει ο Ντράγκι σε αυτό το χαρτί που το ονομάζει «Έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας» ,ενώ στην πραγματικότητα είναι μια «παραγγελιά» για να τη χρησιμοποιήσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην ασφυξία με την οποία εκβιάζουν τους Έλληνες.
Αυτό το «κλίμα αβεβαιότητας» συντηρεί με κάθε τρόπο,θεμιτό και αθέμιτο ο Σόϊμπλε και τα «Σοϊμπλάκια» τα οποία εκτελούν τις παραγγελιές στα ελληνικά κανάλια και ελληνικά ραδιόφωνα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Και αφού το συντηρούν καταγγέλλουν την κυβέρνηση γιατί δεν υποκύπτει,ώστε να πάψουν να συντηρούν αυτό το κλίμα.

Γράφει μεταξύ άλλων στην «παραγγελιά» του ο Ντράγκι:

-» Οι προσδοκίες του κινδύνου χρεοκοπίας έχουν αυξηθεί ραγδαία στην Ελλάδα λόγω της μεγάλης πολιτικής αβεβαιότητας.

– Τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα είναι αντίθετα σε σύγκριση με τις ευρύτερες εξελίξεις στην Ευρωζώνη, καθώς οι αποδόσεις των ομολόγων αυξάνονται και τα spreads σε σχέση με τη Γερμανία διευρύνονται.

– Τα spreads σε ορισμένου τύπου χρεόγραφα έχουν αυξηθεί από τον Μάρτιο. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην εκ νέου εμφάνιση εντάσεων σχετικά με την Ελλάδα.»
Από το Μάρτιο ήρθαν όλα τα κακά…Ενώ πρώτα το θάψιμο κάθε σκανδάλου,κάθε φοροδιαφυγής κλπ ήταν απολύτως συμβατό με το πρόγραμμα Σόϊμπλε και η Ελlάδα είχε μπει στη Λεωφόρο που θα την οδηγούσε στο δρόμο που βαδίζουν χρόνια τώρα τα μέλη της ευρωπαϊκής Ένωσης Βουλγαρία και Ρουμανία.

  • Να μην είμαστε όλοι ΒΛΑΚΑΝΙΑ(όχι Βαλκάνια),ώστε να πάρει και μια ρεβάνς του 1940 ο κ.Σόϊμπλε;
  • Να μην έχει την ευκαιρία να μας στείλει τον Χριστοφοράκο να ξαναχτίσει εταιρείες στην Ελλάδα;

Πόσο ακόμα να κρύβει τον Καραβέλα χωρίς τον κίνδυνο να τον πετύχει κανείς σε κάποιο μεγάλο πολυτελές εστιατόριο του Μονάχου ή του Βερολίνου;Πόσοι ταμίες που μοίραζαν μίζες να «αυτοκτονήσουν» ακόμα στη Γερμανία;

Ε …δεν έχει και άπειρες αντοχές σε αυτά η κυβέρνηση Σόϊμπλε…
Μια σελίδα απο την «παραγγελιά θανάτου» του κ.Ντράγκι …Έτσι για να σκουπιστείτε…

Ολόκληρη η έκθεση [εδώ]

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail