ΣΩΩΩΠΑΤΕ! ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ ΣΕ 24ΩΡΕΣ!

Οι Ελληνες κλέφτες και οι ξένοι αγωνιστές σε λίστες και ονόματα...

akis_money

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

«Μπορούμε πλέον μέσα σε 2-3 ημέρες να ξεκαθαρίσουμε ποιός έχει νόμιμα χρήματα και νόμιμη περιουσία και ποιός όχι.Μπορούμε να μπαίνουμε σε πραγματικό χρόνο στους λογαριασμούς καθενός και να βλέπουμε την κίνησή τους.Από σήμερα και σε βάθος μιας δεκαετ’ίας»
Αυτά τα (ξανα)δήλωσε και σήμερα ο Γιώργος Βασιλειάδης,Γενικός Γραμματέας για την καταπολέμηση της διαφθοράς.
Σώωωπα κ.Γενικέ μας…

 

Συγνώμη μπράβο θέλαμε να σας πούμε αλλά δεν μας βγήκε…Γιατί πρέπει να σας πιστέψουμε πρώτα.Και για να σας πιστέψουμε πρέπει να δούμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Γιατί αυτά που λέτε μας τα έλεγαν κατα κόρον τις προηγούμενες δεκαετίες αυτοπροσώπως οι Καραμανλής-Παπανδρέου και οι υπουργοί τους.

 

Επανίδρυσαν 100 φορές το κράτος και έταξαν κομπιούτερ και ιντερνετ σε κάθε πλατεία,χωριό και στάνη.

 

Είχαν δηλαδή αυτοανακηρυχτεί αγωνιστές κατά της διαφθοράς πάμπολλες φορές.
Το πως είναι οι αγωνιστές στην Ελλάδα το βλέπετε απο τις φυσιογνωμίες τους και τα άνετα μπανάκια στην ΑΠΟΛΥΤΑ διεφθαρμένη Μύκονό τους.

 

Το ποια είναι η διαφθορά στην Ελλάδα μπορείτε να το διαβάσετε ανοίγοντας π.χ το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας για την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.Ενα απο τα πάμπολλα παραδείγματα  διαφθοράς.Εκεί έχει και όνομα.Αλλαμανήδες,Μιχαίοι,Πανούσηδες και λοιποί.
Μπορείτε όχι σε 2-3 μέρες,όπως λέτε,αλλά σε 2-3 μήνες να ανακοινώσετε λεπτομερώς για αυτούς αυτά που λέτε;

 

Και για εκατοντάδες άλλους,των οποίων τα ονόματα μπορούμε να σας στείλουμε με τις ανάλογες λίστες;

 

Μας υποψιάζετε που τα λέτε ένα Σαββατοκύριακο πριν τις εκλογές και εσείς με τόσο στόμφο….
Σχετικά ρεπορτάζ θα δείτε γιαυτό και στην “ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που  κυκλοφορεί αύριο και στο περασμένο φύλλο και στα επόμενα.

 

Για να πάρετε μια γεύση για το πως είναι οι αγωνιστές εκτός της ..κοιτίδας των αγωνιστών,δηλαδή της Ελλάδας μας παραθέτουμε ευθύς αμέσως τις υποψηφιότητες για τα βραβεία ΖΑΧΑΡΩΦ.Του Αντρέϊ Ζαχάρωφ δηλαδή.Και σας περιμένουμε με αποτελέσματα και θα φωνάξουμε μπράβο.

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ:

Ο Raif Badawi, μπλόγκερ και ακτιβιστής από τη Σαουδική Αραβία, κατηγορήθηκε για αποστασία και καταδικάστηκε τον Μάιο του 2014 σε δεκαετή φυλάκιση, 1.000 ραβδισμούς και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο, αφού δημιούργησε την ιστοσελίδα «Ελεύθερο δίκτυο Φιλελεύθερων Πολιτών της Σαουδικής Αραβίας», ενέργεια που θεωρήθηκε προσβολή του Ισλάμ.

– Η Δημοκρατική αντιπολίτευση της Βενεζουέλας Mesa de la Unidad Democrática, που δημιουργήθηκε το 2008 και ένωσε την αντιπολίτευση απέναντι στο κόμμα του προέδρου Ούγκο Τσάβες και τους πολιτικούς κρατούμενους.

– Η Edna Adan Ismail, ακτιβίστρια για την κατάργηση του ακρωτηριασμού των γυναικείων γεννητικών οργάνων και πρώην υπουργός, από τη Σομαλία. Είναι διευθύντρια και ιδρυτής του Μαιευτηρίου Edna Adan, στη Σομαλιλάνδη (Σομαλία).

– Ο Boris Nemtsov, Ρώσος επιστήμονας, πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός και ένας από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης της Ρωσίας, που δολοφονήθηκε το Φεβρουαρίου του 2015 στη Μόσχα.

-Η Nadiya Savchenko, πιλότος της πολεμικής αεροπορίας από την Ουκρανία, μέλος του Κοινοβουλίου (Verkhovna Rada) και της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, την οποία συνέλαβαν και μετέφεραν παράνομα στη Ρωσία, στις 18 Ιουνίου 2014.

– Τρεις πληροφοριοδότες, ο Edward Snowden, ειδικός υπολογιστών που εργαζόταν για την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και ο οποίος διέρρευσε λεπτομέρειες από τα απόρρητα προγράμματα μαζικής επιτήρησης της χώρας του, στο Τύπο. Ο Antoine Deltour, πρώην ελεγκτής της εταιρίας Price Waterhouse Coopers ο οποίος έφερε στο φως της δημοσιότητας την «Υπόθεση Luxleaks» και η Stéphanie Gibaud, που αποκάλυψε την φοροδιαφυγή και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες της UBS AG.

Το βραβείο Ζαχάρωφ για την ελευθερία της σκέψης απονέμεται κάθε χρόνο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ιδρύθηκε το 1998 για να τιμήσει άτομα ή οργανώσεις για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών. Πέρυσι, το βραβείο κέρδισε ο Denis Mukwege.

Οι υποψηφιότητες για το βραβείο Ζαχάρωφ προτείνονται από πολιτικές ομάδες ή ομάδες τουλάχιστον 40 ευρωβουλευτών. Οι επιτροπές Εξωτερικών Υποθέσεων και Ανάπτυξης στη συνέχεια ψηφίζουν για τους τρείς επιλαχόντες και, σε μεταγενέστερο στάδιο, η Διάσκεψη των Προέδρων επιλέγει το πρόσωπο που θα τιμηθεί.

ΥΓ. Θα σας προτείναμε να αρχίσετε κ.Γενικέ Κατά της Διαφθοράς από τους δημοσιογράφους..

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail