Το δύσκολο GREXIT και οι Έλληνες απατεώνες

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ

wall

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

» Είναι ένα τεράστιο ψέμα ότι πλήρωσαν οι ευρωπαίοι επί 5 χρόνια για το προγραμμα διάσωσης της Ελλάδας.Πλήρωσαν ,όσοι πλήρωσαν σε αυτό το πρόγραμμα για να διασώσουν τις γερμανογαλλικές Τράπεζες μέσα απο αυτό το προγραμμα.

Οι τράπεζες αυτές κερδοσκοπώντας ασύστολα και σε συνεννόηση με τις κυβερνήσεις τους βύθιζαν την Ελλάδα και την αιχμαλώτιζαν οικονομικά.Αυτό είναι το περίφημο χρέος και αυτό θα ελεγχθεί και δεν πρόκειται αυτή η κυβέρνηση να κάνει πίσω.»


Αυτά είναι λόγια του Στάθη Λεωτσάκου ,βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ,σήμερα,ανήμερα της επίθεσης της αντιπολίτευσης εναντίον της κυβέρνησης για ανήθικο ρουσφέτι σε «απατεώνες φοροφυγάδες».

Την ίδια ημέρα η διάσημη εφημερίδα «WALL STREET J» των ΗΠΑ σε ένα μακροσκελές άρθρο της αναφέρει πόσο δύσκολο είναι να που στην Ελλάδα οι Γερμανογάλλοι «Φύγε» απο την Ευρωζώνη. Η αντιποίτευση υποστηρίζει ότι με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου εντάσσονται στις 100 δόσεις και χαρίζονται προσαυξήσεις σε απατεώνες και φοροφυγάδες.

Αναφέρουν οτι γλιτώνουν απατεώνες του λαθρεμπορίου,των εικονικών και πλαστών τιμολογίων κλπ.
Ανάμεσα στους βουλευτές που ύψωσαν δυνατή φωνή στις κάμερες ήταν η πρώην υπουργός Φώφη Γεννηματά,ο Βασίλης Οικονόμου,ο Βασίλης Κεγκέρογλου και άλλοι.

Ονόματα δεν έχουν αυτοί οι απατεώνες ώστε να ελέγξουμε τι έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση ελαντνίον του;΄
Φυσικά ΔΕΝ έκανε τίποτα και απλά τους κρατούσε σε μια ομηρία,ώστε και να την στηρίζουν με τα ΜΜΕ που ελέγχουν κάποιοι εξ αυτών,αλλά και αντι να πληρώνουν δόσεις να πληρώνουν κάτω απο το τραπέζι μίζες σε ιδιοκτήτες και δημοσιογράφους…

Ας βγάλουν ονόματα και θα έχετε εικόνα ντροπής…

Ιδιαίτερα καθώς μέσα σε αυτούς που είπαν ότι «τέτοια σκανδαλώδης ρύθμιση δεν έχει ξαναγίνει απο καμία κυβέρνηση στην ιστορία του ελληνικού κράτους είναι και ο κ.Χάρης Θεοχάρης του Ποταμιού.Ο Γνωστός για την άθλια επίδοσή του στις εισπράξεις και για τις βαρύτατες καταγγελίες του Γιώργου Σούρλα ,ότι χάρισε ο Χάρης απίστευτα ποσά κλπ κλπ

Ονόματα λοιπόν…

Αντίθετα πολύ συγκεκριμένο είναι το θέμα που βάζει η εφημερίδα των ΗΠΑ για το κατα πόσον θα πετάξουν την Ελλάδα απο την ευρωζώνη η θα υποχωρήσουν οι Γερμανογάλλοι,όπως υποστηρίζουμε εμείς,ότι είναι μονόδρομος γι αυτούς.
Δείτε μέρος του ρεπορτάζ και βγάλτε συμπέρασμα για το τρελοκομείο,στο οποίο επωφελείται και η Βίκυ Σταμάτη -Τσοχατζοπούλου.

(Αν δεν κάνει το απονεννοημένο ή δεν κλειστεί κάμποσες μέρες σε ένα δωμάτιο με το παιδί της που θα πάει και πως δεν θα αφήσει,διαταραγμένη ούσα, σημάδια;)

 

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail