Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσ/νίκης ο Ιβάν;

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ;

ΠΗΓΗ: e-Saloniki.gr

Μετά τον Μπέο στο Βόλο, τον Μαρινάκη στον Πειραιά, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης;

Φουντώνει κάθε ώρα που περνά στη Θεσαλονίκη το σενάριο που θέλει τον γνωστό επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη επικεφαλής υπερκομματικού δημοτικού συνδυασμού, ο οποίος θα διεκδικήσει την δημαρχεία της συμπρωτεύουσας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του e-Saloniki.gr, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι άνθρωποι που προσπαθούν να πείσουν τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, ότι η δική του υποψηφιότητα θα παρακινούσε δεκάδες καταξιωμένους Θεσσαλινικείς, που κάτω από τις παραδοσιακές κομματικές τακτικές δεν θα το τολμούσαν, στην κάθοδο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με στόχο την προσφορά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι άνθρωπoι του στενού κύκλου του επιχειρηματία παρατηρούν τα τελευταία 24ωρα τον Ιβάν Σαββίδη σκεφτικό ως προς το θέμα, την ίδια ώρα που έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους, τόσο στο μεγάλο λιμάνι και στην ενδεχόμενη κάθοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και στο Βόλο, όπου παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα πρώτα δημοσκοπικά αποτελέσματα τα οποία φαίνεται να δικαιώνουν την απόφαση του Αχιλλέα Μπέου να διεκδικήσει τον Δήμο.

Το σενάριο βέβαια και μόνο ως ενδεχομένο, ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα, αφού σε αντίθεση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εις ότι αφορά τον Δήμο Θεσσαλονίκης το μέχρι στιγμής προεκλογικό κλίμα παραμένει ψυχρό, γεγονός που ευνοεί το νυν Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, οι συνεργάτες του οποίου μόνον ως εφιαλτικό μπορούν να το φανταστούν, αντιμετωπίζοντάς το, προς το παρόν, ως άλλο πρωταπριλιάτικο αστείο. Θα αποδειχθεί όμως τέτοιο;

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail