26 Οκτ 2016

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ CIA O KONTOΜΗΝΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ!

news Image

Του Γιάννη Ντάσκα


Είναι γνωστό και πέραν του Ατλαντικού ότι ο Δημος Βερύκιος σπάει τα κοντέρ του δείκτη ευφυίας και τα συναφή κοντέρ.
Θεωρείται ότι είναι δική του δημοσιογραφική ανακάλυψη ένας Θάνος Δημάδης που τελευταία γράφει σελίδες δόξας στον ΑΛΦΑ του Δημ.Κοντομηνά, ο οποίος Δευτέρα 19/9 κάθεται στο εδώλιο για την υπόθεση του Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου για την οποία ο μόνος που κατηγορείται άδικα είναι ο Αγγελος Φιλιππιδης και τραπεζικά στελέχη....

Στις 18 /9 ο εν λόγω Βερύκιος βγήκε σε κάποιο κανάλι και όλο νόημα έλεγε ότι ο Δημ. Κοντομηνάς έχει και εφεδρεία και δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.Φυσικά δεν παρέλειπε να λέει ότι θα είναι πάντα πιστός του, εκτός αν τον διώξει ο καναλάρχης.
Την ίδια μέρα 18/9 μαθαίναμε ότι ο Δημ.Κοντομηνάς είναι στις ΗΠΑ. Μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ είναι η CIA.

Πολλοί θυμούνται ότι ο Κοντομηνάς είχε κάνει αγωγή σε πρώην στενούς του συνεργάτες και φίλους (Φιδετζής κλπ) και τους κατηγορούσε ότι του υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τομεάρχη της μυστικής αυτής υπηρεσίας στην περιοχή μας, αλλά επι τρία χρόνια πηγαινοέρχονταν στις ΗΠΑ και αλλού και του έφαγαν δεκάδες εκατομμύρια...Πρωτοφανές, αλλά ναι ,κατέθεσε τέτοια αγωγή, για να δείξει πόσο πρόχειρη είναι η μυστική αυτή υπηρεσία.

Το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου,παραμονή της δίκης του Δ.Κοντομηνά ήρθε μια είδηση που ίσως δείχνει ποιό είναι το PLAN B, η εφεδρεία που μας φουμάριζε ο Δ.Βερύκιος.

Η είδηση είναι ότι η μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ συνέλαβε αυτόν τον Δημάδη του ΑΛΦΑ και έναν άλλο Σουλτογιάννη του ΣΤΑΡ(!!!) που παρακολουθούσαν τον Υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά και την ασφάλεια του πρωθυπουργού ΑΛ. Τσίπρα στο ξενοδοχείο τους στις ΗΠΑ!!!

Ηταν λέει μεταμφιεσμένοι με περούκες κλπ και παρακολουθούσαν και χρέωναν τους λογαριασμούς στον δημοσιογράφο Γιώργο Χριστοφορίδη (ΤΟ ΧΩΝΙ) που ήταν στην αποστολή, μάλλον χωρίς να το γνωρίζει!!!
Ηθελαν προφανως ρεπορτάζ και φωτογραφίες. Ισως να το εμφάνιζαν στον ΑΛΦΑ και αλλού για να δείξουν ότι είναι "σκιά" του Ν.Παππά και του Πρωθυπουργού.

Φυσικά αφέθηκαν ελεύθεροι...

Και φυσικά θα υποστηρίξουν ότι δεν ήθελαν, ούτε να εκβιάσουν, ούτε να πιέσουν, ούτε τίποτα τέτοιο... Απλώς έκαναν ότι μπορούσαν για να πετύχουν αποκλειστικότητα, όπως έχουν κάνει κι άλλοι δημοσιογράφοι..
 
Υπάρχει βέβαια αυτή η μικρή "λεπτομέρεια" με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που κόπηκαν οι σταθμοί αυτοί...

Απίστευτο αλλά αληθινό: Έβγαλαν πλαστή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας!
Στη Δικαιοσύνη κύκλωμα με εμπλοκή στελέχους της μασονικής στοάς Αθηνών...
Απίστευτο αλλά αληθινό: Έβγαλαν πλαστή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας!
Στη Δικαιοσύνη κύκλωμα με εμπλοκή στελέχους της μασονικής στοάς Αθηνών...