Τo Mega, Τα ΕΣΠΑ,Η Λιάνα κι ο Κασιδιάρης

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΛΑΚΗΣ

kasidiaris-kanneli-1050x380

Του Γιάννη Ντάσκα

Tα ύστερα του κόσμου!… Πριν 1-2 χρόνια όποιος απο το χώρο των ΜΜΕ ήθελε να διαφημιστεί στο ΜΕΓΚΑ έπρεπε να περάσει κάτι πόρτες που δεν θα μπορούσε να τις σπάσει,ούτε …Λέοπαρντ,μηδέ και ο …Σπάρτακος.


Και τώρα το ΜΕΓΚΑ των ολιγαρχών,το ΜΕΓΚΑ των μνημονίων,το ΜΕΓΚΑ της πλουτοκρατίας,το ΜΕΓΚΑ για λίγους διαφημίζει τον…»σιωνιστικό πύθωνα» που απειλεί την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία.

ΤΙ άλλαξε βρε παιδιά;

Ποιός ακριβώς είναι ο σιωνιστικός πύθων που διαφημίζετε στις …ελεύθερες στο κοινό ώρες της διαφήμισης;

Μήπως απειλεί την Ολιγαρχία;

Μήπως έχει γίνει σύμμαχος με τον απεχθή και επονείδιστο ΣΥΡΙΖΑ;

Κοντολογίς και να σοβαρολογήσουμε: σέρνεται η εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται απο τις ΗΠΑ,τουλάχιστον στην απαίτηση να σταματήσει η πολιτική λιτότητας απο τη Γερμανία. Η Ευρώπη διαθέτει τα ΕΣΠΑ που είναι πολλά δις και αυτά πρέπει να πάνε σε νέους επιχειρηματίες και νέες δράσεις.

Όταν λέμε η Ευρώπη διαθέτει το ΕΣΠΑ εννοούμε ότι η Γερμανία έχει το πρώτο παρασκηνιακό λόγο για το που και πως θα διατεθούν τα δις του ΕΣΠΑ.

Ο Κώστας Βαξεβάνης ξεβράκωσε την Ολιγαρχία και δημοσίευσε τον ΑΓΝΩΣΤΟ ως σήμερα κατάλογο όλων όσων ξέρουν και πήραν ΕΣΠΑ.

Και εκεί διαπιστώνουμε εμείς(και ελπίζουμε και ο εισαγγελέας,γιατί απο επιτροπή Ανταγωνισμού μεριά δεν ελπίζουμε…) τα 9,5 δις ευρώ απο τα 12 δις του ΕΣΠΑ πήρε η ελληνική Ολιγαρχία.Δηλαδή πήγαν στην αντίθετη κατεύθυνση απο εκεί που έπρεπε να πάνε.Και τα πλείστα πήγαν στον κατασκευαστικό τομέα,όπου κυριαρχούν τα εις «ακτωρ» του κύριου μετόχου του ΜΕΓΚΑ…

Τα δις που χάρισε ο κ.Θεοχάρης με πράξη που θα έπρεπε να έχει ασχοληθεί ο εισαγγελέας αφορούν και άλλο μέτοχο του ΜΕΓΚΑ και οι απεχθείς ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ συνεχώς μιλούν για τα σκάνδαλα αυτά και μάλιστα και μέσα στο ΜΕΓΚΑ όταν τους καλούν.Και μιλούν ακόμα και για τις (ανύπαρκτες ουσιαστικά)κανονικές άδειες που δεν έχουν τα κανάλια αυτά.

Λέτε να ανησυχεί η καθόλα νόμιμη ,σεμνή και ταπεινή ελληνική Ολιγαρχία και να αποσύρθηκε κάπου στας Ευρώπας για να προσευχηθεί να βάλει ο Θεός μυαλό στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και να αναγνωρίζουν (όπως εμείς βεβαίως)τη μεγάλη προσφορά τους και την προσφορά του ΜΕΓΚΑ στην κοινωνία;

Δεδομένου ότι η Ολιγαρχία τα κάνει όλα σύμφωνα με το νόμο(αν χρειαστεί αλλάζει φυσικά και ο νόμος για να είναι όλα σύμφωνα ,όπως γνωρίζει καλύτερα απο όλους ο έως σήμερα γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίων δικαιωμάτων κ.Σούρλας…) δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση απο αυτή που δώσαμε.

Έτσι ,προφανώς επειδή χαλάρωσε η προσοχή και μάλιστα σε κάποια στιγμή παραχαλάρωσε όταν ο Ιορδάνης είχε την προσοχή του σε κάτι λουκούμια Θράκης ,τα οποία προκαλούσαν πονηρά γελάκια του Μανώλη,βρήκε ευκαιρία να διαφημιστεί ο…σιωνιστικός πύθων στο ΜΕΓΚΑ.

Η μήπως αλλιώς έχουν τα πράγματα;

Υ.Γ. Μερικοί ρωτούν πως είναι δυνατόν να αθωώθηκε ο Κασιδιάρης για τον δημόσιο ξυλοδαρμό της Λιάνας.
Μα ,αθωώθηκε ακριβώς γιατί η Λιάνα ,η δικηγόρος,δεν έκανε αυτό που και πρωτοετής φοιτητής γνωρίζει ότι πρέπει να γίνει.Δεν έκανε δηλαδή μήνυση εντός της προθεσμίας.Μπορεί να το ξέχασε ο δικηγόρος της.Εμείς από όσο ξέρουμε τη Λιάνα δεν θα ήθελε η ίδια να λύσει τις διαφορές της με το φασιστικό κόμμα στα δικαστήρια με όσα αυτή η λύση εκεί θα σήμαινε.

Άρα σας λύσαμε την απορία για το αν οι δικαστές δεν δίκασαν σωστά…

Υ.Γ. Και σήμερα πολλοί μας θύμισαν ότι έρχεται η συντέλεια του κόσμου,ο κατακλυσμός,σεισμοί 25 ρίχτερ,παγετώνες με 100 μέτρα πάγο,καύσωνας με 300 βαθμούς Κελσίου,θα βρέχει χαλάζι μέγεθος καρπουζιού 400 μέρες το χρόνο. Η μόνη περίπτωση να τα αποφύγουμε όλα αυτά είναι είτε να αλλάξουμε κυβέρνηση,είτε να υπογράψει αυτά που λέει ο σοφός Σόϊμπλε.

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail