Τρίτη - 06 Ιουνίου 2017

AUTO-MOTO

Με νέες διαθέσιμες χρωματικές αποχρώσεις, μικρές σχεδιαστικές αλλαγές μέσα κι έξω, νέα συστήματα άνεσης και ασφάλειας και διατηρώντας τις προσιτές μηχανικές λύσεις που του χάρισαν την επιτυχία, το Nissan X-Trail μπαίνει στη δεύτερη φάση της ζωής του πιο ώριμο από ποτέ.

Το 2013, οι ιθύνοντες της Rolls-Royce, θυγατρικής της BMW, έλαβαν ένα ασυνήθιστο αίτημα από έναν από τους πιο σημαντικούς πελάτες της εταιρείας. Ενώ οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται την έννοια του customization ως αλλαγή εσωτερικών επενδύσεων, χρωματικών συνδυασμών και προαιρετικού εξοπλισμού, ο συγκεκριμένος ζήτησε κάτι που δεν προσφερόταν από την εταιρεία στη συγκεκριμένη λίστα: ένα ολοκαίνουριο αμάξωμα.

Η τελευταία φορά που ο αριθμός "8" έκανε την εμφάνισή του σε BMW - εξαιρουμένης της i8 - ήταν το 1989, όταν η βαυαρική φίρμα παρουσίασε το τότε κορυφαίο της supercar. Τώρα, το νέο concept για την επερχόμενη Σειρά 8, ένα πολυτελές κουπέ που θα έρθει αντιμέτωπο με τη Mercedes S-Class Coupé.

Έχοντας βάλει σε μία σειρά το "συναισθηματικό" κομμάτι της γκάμας της, που απαρτίζεται από την οικογένεια του Fiat 500 αλλά και το 124 Spider, η Fiat στρέφεται στο "πρακτικό" κομμάτι και αντικαθιστά το Punto με το ολοκαίνουριο Argo.

Η Volkswagen επιβεβαίωσε επίσημα κάτι για το οποίο μας είχε αφήσει στην αγωνία πολύ καιρό τώρα: το up! GTi είναι γεγονός, ή καλύτερα θα είναι γεγονός στις αρχές του 2018, σχεδόν πέντε χρόνια μετά την παρουσίαση του μικρού VW.

Ένα ολοκαίνουριο μικρομεσαίο SUV, που αντικαθιστά το - οκτώ ετών πλέον - Yeti, παρουσιάστηκε επίσημα από τη Škoda και ακούει πλέον στο όνομα "Karoq".

Ας ξεκινήσουμε απλά. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να θέλουμε ένα Ford που έχει ένα μοτέρ 3.5 λίτρων και κοστίζει 400.000 δολάρια. Κανένας απολύτως.

Αν υπήρχε ένα αυτοκίνητο που καταφέρνει να είναι διακριτικό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό, το βραβείο διεκδικεί με αξιώσεις η Σειρά 2 της BMW, ιδιαίτερα στην κουπέ έκδοσή της. Τώρα, η αυτοκινητοβιομηχανία του Μονάχου ανανεώνει το μικρομεσαίο σπορ μοντέλο της, με ένα εξίσου διακριτικό facelift.

Page 1 of 6

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας