Τρίτη - 06 Ιουνίου 2017

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κάλεσε να υπάρξει αλλαγή του μείγματος πολιτικής, στήριξη των επενδύσεων, άνοιγμα αγορών, ενώ τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη της οικονομίας όσο το τραπεζικό σύστημα λειτουργεί υπό εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες.

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ (ΟΠΑΠ), ο κορυφαίος όμιλος τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, επέλεξε τον Όμιλο ΟΤΕ ως στρατηγικό συνεργάτη για την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών των πρακτορείων ΟΠΑΠ.

Οι τέσσερις παράγοντες που θα κρατήσουν τη χώρα στο τρένο της ψηφιακής επανάστασης, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Wind Νάσο Ζαρκαλή. Εντός 4-5 μηνών, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις της Καλαμάτας θα μπορούν να συνδέονται στο Internet ακόμα και με 100πλάσιες ταχύτητες σε σχέση με τη μέση ταχύτητα που προσφέρει μια σύνδεση σήμερα, μέσω του Δικτύου Νέας Γενιάς που ανέπτυξε η Wind και θα καλύπτει σύντομα το 88% της πόλης.

Η έναρξη έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων σηματοδοτείται με την υπογραφή την Πέμπτη των συμβάσεων μεταξύ του υπουργείου ενέργειας και των ΕΛΠΕ για τις χερσαίες περιοχές Άρτας, Πρέβεζας και βορειοδυτικής Πελοποννήσου.

GREEK BUSINESS CHAMPION αναδείχτηκε η COSMOTE e-Value στο πλαίσιο του θεσμού «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας». Με τη διάκριση αυτή, η εταιρεία επιβραβεύεται για την ανάπτυξη που παρουσιάζει παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, καθώς τη διετία 2013-15 πέτυχε αύξηση του κύκλου εργασιών και των κερδών προ φόρων.

Με το λανσάρισμα στην αγορά νέων προϊόντων, επενδύσεις που βρίσκονται εν εξελίξει συνολικού ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ αλλά και μια εξαγορά από την οποία θα υπάρξουν σημαντικές συνέργιες.

Τι αναφέρει το γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας στο Παρίσι.

Page 1 of 4

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας