Κυριακή - 14 Μαΐου 2017
00:32
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 11:16

Μια προξενήτρα εκατομμυριούχων μιλά για εκείνα που θέλουν οι γυναίκες από έναν άντρα

Μια προξενήτρα εκατομμυριούχων μιλά για εκείνα που θέλουν οι γυναίκες από έναν άντρα

Η Louanne Ward σκιαγραφεί το ιδανικό ταίρι.

Αίθουσα Σύνταξης

Λευκά δόντια, ένα πλατύ χαμόγελο και εντυπωσιακά οπίσθια είναι το τρίπτυχο του τέλειου άνδρα, όπως αποκαλύπτει η προξενήτρα των εκατομμυριούχων γυναικών, Louanne Ward.

Σημειώνει μάλιστα ότι οι γυναίκες θεωρούν ότι το χιούμορ σε έναν άντρα είναι πιο σημαντικό από το σεξ. Η Louanne πληρώνεται έως και 17.000 ευρώ για να βρει το ιδανικό ταίρι για τις πολυάσχολες, ζάμπλουτες πελάτισσες της.

Μετά από έρευνα της σε 425 γυναίκες για να διαπιστώσει ποιες φυσικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά γνωρίσματα θέλουν περισσότερο σε έναν άνθρωπο, τα αποτελέσματα είναι αρκετά ενδιαφέροντα.

Όσον αφορά στα φυσικά χαρακτηριστικά, το πιο επιθυμητό ήταν ένα εντυπωσιακό χαμόγελο και ακολουθούν τα μεγάλα μάτια.

Το τρίτο πιο επιθυμητό χαρακτηριστικό ήταν μια σειρά από κατάλευκα δόντια, συνοδευόμενα από ωραία μαλλιά και εντυπωσιακά οπίσθια. Όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά γνωρίσματα, οι γυναίκες ανέδειξαν την εξυπνάδα ως το πιο σημαντικό πράγμα σε έναν άνδρα.

Στη συνέχεια ακολούθησαν το χιούμορ, η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη.

«Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, ένας άντρας που έχει χρήματα καθίσταται λιγότερο σημαντικός για μια γυναίκα, καθώς οι γυναίκες κερδίζουν πλέον τα δικά τους χρήματα, έχουν το δικό τους σπίτι και επενδύουν στο μέλλον τους», υποστηρίζει η Louanne.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας