Τρίτη - 06 Ιουνίου 2017

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης προβλέπεται προσθήκη στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, στην οποία αναφέρεται πως σε οδηγό κάθε μορφής οχήματος που προκάλεσε θανατηφόρο ατύχημα, και οδηγούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος (άνω του 0,50 g/l) αφαιρείται επί τόπου η άδεια ικανότητας οδηγού για διάστημα 5 ετών.

Στο στόχαστρο εγκληματική οργάνωση ναρκωτικών και διακίνησης μεταναστών.

Αλλαγές στο κόμιστρο των αστικών συγκοινωνιών ετοιμάζεται να εισάγει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών στο πλαίσιο της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, για το οποίο παραμένει ως εκκρεμότητα η έγκριση από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Γιατί είναι απαραίτητο να μείνει κρατική η επιχείρηση.
Αυτό το κείμενο το είχα "αλιεύσει" εδώ και καιρό. Ήθελα να το βάλω αλλά συνεχώς κάτι με εμπόδιζε. Μάλλον δεν είχε φτάσει η ώρα. Τώρα με τα αλλοπρόσαλα που είπε στην ανακοίνωσή της το συνδικαλιστικό όργανο της επιχείρησης, ήρθε η ώρα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.

Το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων της ΔΕΗ χαρακτηρίζει την κλιματική αλλαγή «συνωμοσία» κινεζικών πολυεθνικών που ξεσκέπασε ο Τραμπ.

Ο Εβδομηντάχρονος συνταξιούχος οδηγός ταξί σκότωσε και έθαψε τη γυναίκα του και στη συνέχεια δήλωσε ότι εξαφανίσθηκε για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες - Τι λένε οι γείτονες του ζευγαριού στον οικισμό Ντάρδιζας του Σοφικού.

Την Τετάρτη γράφουν οι μαθητές των Γενικών Λυκείων. Οι εξετάσεις για τα ΓΕΛ θα κρατήσουν 12 μέρες, ενώ οι μαθητές ΕΠΑΛ θα εξετάζονται για 15 μέρες.  Τα ειδικά μαθήματα θα εξεταστούν από τις 22 έως τις 30 Ιουνίου.

Τα 21 «κομμάτια» εντοπίστηκαν από διερχόμενο πολίτη. Ήταν τοποθετημένα σε μία μαύρη σακούλα, μέσα σε φορμόλη.

Page 1 of 40

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας