Σάββατο - 10 Ιουνίου 2017
Friday, 02 June 2017 12:02

Νέος έρωτας για την Αθηνά Ωνάση

Νέος έρωτας για την Αθηνά Ωνάση

Περίπου ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που έσκασε η «βόμβα» του χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση και τα κουτσομπολιά λένε ότι μετά την αγκαλιά του Άλβαρο, έπεσε σε εκείνη ενός άλλου διάσημου ιππέα, του Ιταλού αναβάτη Alberto Zorzi.

Αίθουσα Σύνταξης

Ξένα μέσα κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα για την Αθηνά Ωνάση. Ο Alberto Zrzi είναι εκατομμυριούχος και αθλητής των αγώνων ιππασίας και οι δυο τους ήρθαν για πρώτη φορά κοντά όταν εκείνη του πούλησε ένα από τα άλογά της, το Crnetto K.

Όπως γράφει το ένθετο Secret των Παραπολιτικών, η Αθηνά και ο Alberto είχαν αρχίσει να έχουν επαφές έχοντας γνωριστεί σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Μιλάνο, το άλογο τους «έδεσε» ακόμη περισσότερο και στη συνέχεια ήρθε ο χωρισμός της χρυσής κληρονόμου με τον Άλβαρο.

Βέβαια ο Αλμπέρτο έχει σχέση και μάλιστα με μια καλλονή που ακούει στο όνομα Ανναλίζα Τζιουντίνι, η οποία σχεδόν σε καθημερινή βάση μέσω των social media φροντίζει να δηλώνει παρούσα στη ζωή του και να διαψεύδει φήμες.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας