Σάββατο - 06 Μαΐου 2017
04:30

Αθήνα

Saturday, 29 April 2017 16:44

Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ... ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!

Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ  ΤΑ... ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!

Όλα είναι νόμιμα γιατί πλήρωνε το Υπουργείο Υγείας...

Γιάννης Ντάσκας

Είχαμε μια στενή και πολύ τραυματική συνεργασία με το άθλιο δημοσιογραφικά ζεύγος Τατιάνας - Νίκου Ευαγγελάτου.
Μας είχαν σε αυτό το διάστημα εντυπωσιάσει μερικά πράγματα όπως π.χ.

1. H τρομερή οικονομική άνεση, η οποία μας είχε αφήσει με το στόμα ανοιχτό καθώς ξέραμε τον Ευαγγελάτο, όταν τον προσλάβαμε για λίγο και ατυχώς στον Ελευθερο Τύπο και είχαμε γνωρίσει σε ένα γήπεδο και τον πολύ σεμνό οικονομικά πατέρα του. Οταν πήγαμε για συνεργασία στο σπίτι του, στο γνωστό Πανόραμα Βούλας μείναμε άφωνοι από την χλιδή, την εσωτερική πισίνα και τα ρέστα...

2. H άθλια στάση του στο σκάνδαλο του Ερυθρού Σταυρού για την οποία κρατάμε αρκετά ντοκουμέντα, όταν εξαναγκασθήκαμε σε παραίτηση από το κανάλι που ήταν αφεντικό αυτός και ο Λιαρέλης.

3. H ευκολία με την οποία εξασφάλιζε στήριξη από πολιτικούς.

4. H άθλια επιμονή του να συστήνεται από ένα σημείο και μετά ως δημοσιογράφος που σκοπό έχει το δίκιο του κοσμάκη, ενώ ο ίδιος είχε μετατραπεί σε επιχειρηματία με εταιρείες κλπ. Ασυμβίβαστο δεν είναι νομικά. Ηθικά όμως προκαλεί ζητήματα.

5. H αμετροέπεια που εκδηλώνει το ζευγάρι και κυρίως η επιδεικτική στάση της Τατιάνας, χάρη στην οποία μάθαμε ότι από το ανάκτορο της Βούλας βρίσκονται και κατοικούν σε ανάκτορο στην Κηφισιά.
Τούτων δοθέντων δεν μας ξάφνιασαν καθόλου τα ποσά που αποκάλυψε ο Παύλος Πολλάκης ως μπίζνες του εν λόγω ζεύγους με το Υπουργείο Υγείας της εποχής Άδωνη.

Επειδή τους ζήσαμε λίγο επαγγελματικά νομίζουμε ότι αυτά είναι κάτι σαν πουρπουάρ μηνός στο βοηθητικό προσωπικό του σπιτιού τους, αυτό που είχαμε δει την εποχή που οι Ευαγγελάτοι και οι Σεριάτοι ήταν στενοί κουμπαροσυνεργάτες...

Δεν ξαφνιαστήκαμε επίσης από τα ποσά που εισέπραξε ο Τάκαρος Χατζής, ούτε για το κοινό τους χαρακτηριστικό να μην ασχολούνται καθόλου με τα πλείστα και σοβαρότατα κακουργήματα στην ΕΡΤ για μερικά από τα οποία άρχισε τώρα η δίκη στο Εφετείο με πρώτους κατηγορούμενους τους Παναγόπουλο-Χουλιάρα. (Αλήθεια κ. Πολλάκη μήπως ξέρετε ποιοί και γιατί είναι κατηγορούμενοι στη λεηλασία της ΕΡΤ και ποιά σημερινά στελέχη της είναι μάρτυρες ...υπεράσπισης των προηγούμενων;)

Τουτ αυτό συμβαίνει και με τους άλλους ευλογημένους στην συνεργασία τους με τον Άδωνη.
Με κάνα δυο εξ αυτών είχαμε και συνεργασία και την διέκοψαν (ε Θόδωρή;) γιατί "δεν έβγαιναν οικονομικά"...

Σε κάθε περίπτωση μπράβο στον Πολλάκη, ο οποίος μας δικαιώνει σε αυτό που χρόοοοοοονια φωνάζουμε: Καμία κάθαρση δεν θα γίνει χωρίς να βάλουν χέρι στην πλευρά εκείνη του τετραγώνου της διαπλοκής που λέγεται Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οι άλλες δυο πλευρές (πολιτικοί-Τραπεζες-κρατικοεπιχειρηματίες) δεν μπορούν να σταθούν ούτε μήνα χωρίς εξαγορά των ΜΜΕ.

Είναι τόσο ωμά τα πράγματα όσο δείχνει η εξής συζήτηση:
Μας κάλεσαν σε συνάντηση πριν χρόνια δύο (μεταξύ άλλων...) καναλάρχες. Μας έπλεξαν το εγκώμιο για την δημοσιογραφική μας αξία (τρίχες..) και το καλό όνομα (ξανά τρίχες ...) κλπ και μας είπαν ότι αρχίζουμε άμεσα εκπομπές κλπ.

Οι συναντήσεις έγιναν (σε διαφορετικούς φυσικά χρόνους) με μια "λεπτομέρεια". Παρουσία ατόμων από την διαφήμιση μέσω των οποίων και μας κάλεσαν...

Όταν φύγαμε οι άνθρωποι της διαφήμισης μας είπαν : Μπαίνεις μπροστά φέρνεις την διαφήμιση 50-50 με το αφεντικό, το οποίο δεν θα φαίνεται και αρχίζεις την εκπομπή. Πρόσεξε μην πάρεις περισσότερα γιατί θα το μάθει...

Τους διαολοστείλαμε φυσικά...Και ύστερα ήρθε ο Πολλάκης και παίρνουμε θέση στον καναπέ καθώς ασχολείται με τα ...μεταξωτά και πολύ το διασκεδάζουμε. Περισσότερο και από τότε που μας πλασάριζαν την...Μπεζαντάκου!!!

Αλήθεια κ.Πολλάκη τι απέγινε αυτή; Σε ποιό σπίτι ζει;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας