Τρίτη - 06 Ιουνίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ανάγκη να παραμείνουμε ενωμένοι στις κρίσιμες ώρες που περνάει η πατρίδα υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην ομιλία του στο διοικητήριο του Δήμου Λευκάδας κατά τη διάρκεια της ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη του νησιού.

Ανακοίνωση με αιχμές κατά της κυβέρνησης εξέδωσε το Ποτάμι, μέσω της οποίας κάνει λόγο για ψέματα που γέμισε τον ελληνικό πριν τις εκλογές και μετά από αυτές έπαιξε για μήνες το παιγνίδι της δραχμής, έκλεισε τις τράπεζες και έσυρε τη χώρα σε ένα διχαστικό δημοψήφισμα».

«Τον Ιούλιο του 2015, ήμασταν απελπιστικά μόνοι και τώρα οι εξελίξεις μας δικαιώνουν».

«Φαντάζεται ευημερία και ανάπτυξη την ώρα που η χώρα μένει καθηλωμένη».

Μια ερώτηση που αποκαλύπτει φαγοπότι και πως οι ζωές θα είχαν γλιτώσει αν...

«Έχουμε καταστήσει σαφές ότι από τη δική μας πλευρά δεν θα αποδεχτούμε οποιαδήποτε πρόταση που δεν θα δίνει οριστική λύση και δεν θα εγγυάται την έξοδο της Ελλάδας με βιώσιμους όρους στις αγορές», διαμηνύει σε συνέντευξή του στην «Αυγή της Κυριακής», λίγες μέρες πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Οι Έλληνες καμώνονταν ότι μεταρρύθμιζαν, οι δανειστές ότι τους πίστευαν» παρατηρεί το Γερμανικό περιοδικό σύμφωνα με έκθεση του γερμανικού υπ. Οικονομικών.

«Η ΝΔ δεν έχει καμία υποχρέωση να στηρίζει μία κυβέρνηση, που μας έχει πάει 20 χρόνια πίσω, πανηγυρίζοντας ότι εκπροσωπεί το καινούριο», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηλείας, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας