Πέμπτη - 25 Μαΐου 2017
Friday, 21 April 2017 11:41

ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΠΟΝΟΥΣ - Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΖΗΜΕΝΣ!

ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ  ΜΠΟΝΟΥΣ - Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ  ΖΗΜΕΝΣ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ "Ε"- ΑΤΤΙCA:

Γιάννης Ντάσκας

Δίκη για τη λεηλασία την ερχόμενη Τρίτη με μάρτυρες υπεράσπισης στελέχη που είναι και σήμερα σε θέσεις κλειδιά
Σε έναν δημόσιο οργανισμό, αυτόν που χτίζονται( και πολιτικές) καριέρες μια εταιρεία υπέβαλε προσφορά και τελικά κέρδισε το διαγωνισμό.

Η λεπτομέρεια είναι ότι η εταιρεία δημιουργήθηκε 1,5 μήνα μετά την διεξαγωγή του διαγωνισμού...
Στον ίδιο οργανισμό δίνονταν μπόνους της τάξης των...50.000 ευρώ (3 μισθοί) με αιτιολογίες που ουσιαστικά σήμαιναν ότι αυτός που το έπαιρνε είχε καταφέρει να κουρέψει αβγό...

Ενα πολιτικό πρόσωπο συχνά-πυκνά βγαίνει σε εκπομπές του Αλαφουζέίκου και καθυβρίζει ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Νικολόπουλους με τα χειρότερα λόγια, ενώ φημίζεται για την πολύ στενή σχέση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.
Ενα (πρώην) συγγενικό προσωπο αυτού του πολιτικού προσώπου έλυνε και έδενε σε αυτόν τον οργανισμό και τα μπόνους που ελάμβανε είναι των δεκάδων χιλιάδων ευρώ...

Δημοσιογράφος που έχει και εμπορική επιχείρηση επίσης κολυμπούσε στα μπονους τα οποία σε ενα χρόνο συνολικά ξεπερνούσαν το εκατομμύριο ευρώ.
Στελέχη αυτού του οργανισμού τα έχουν τυλίξει σε πολλές κόλλες χαρτιών δικαστές, όπως η Ισιδώρα Πόγκα, Α. Σάββας, Π. Τσούμαρη, ο εισαγγελέας Ασπρογέρακας και μάρτυρες υπεράσπισης πάνε άνθρωποι που κολυμπούσαν στα μπόνους και επι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διατηρήθηκαν σε καίριες θέσεις αυτού του Οργανισμού.

Ποιοί είναι;

Περισσότερα στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο "ΕΨΙΛΟΝ". Εκεί θα ακούσετε τι έγραφε στον Αντώνη Σαμαρά ο μπατζανάκης του Βαγγέλης Σέκερης για τις βρωμιές της ΖΗΜΕΝΣ.

Ο κ.Σέκερης που έμεινε έξω από τις βρωμιές αυτές είναι μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της ΖΗΜΕΝΣ, η οποία είχε προβλέψει εγγράφως εκλογές την άνοιξη του 1993 και πράγματι εκλογές προκάλεσε λίγους μήνες αργότερα ο....Συμπιλίδης του Αντ.Σαμαρά!

Στην ίδια εκπομπή, όπως και στην εκπομπή της ερχόμενης Τρίτης στο ΑΤΤΙCA, θα μάθετε περισσότερα και για τα προαναφερόμενα και για το πως γνώριζε ο Κ. Σημίτης τα πάντα για τις μίζες αφού στρατηγός του Πενταγώνου του πήγε φάκελο και αποδείξεις στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Δείτε μια σελίδα από τα μπόνους για να πάρετε μια γεύση από το φαγοπότι που υπήρχε και δένει πολλούς με δεσμούς...χρυσούς.

 

 

Φυσικά μετά τις εκπομπές θα επανέλθουμε

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας