Τετάρτη - 17 Μαΐου 2017
Σάββατο, 13 Μαΐου 2017 09:16

Στη Βουλή σήμερα το νομοσχέδιο για επικύρωση της συμφωνίας με τους θεσμού

Στη Βουλή σήμερα το νομοσχέδιο για επικύρωση της συμφωνίας με τους θεσμού

Από Δευτέρα συζητείται στις επιτροπές, από Τετάρτη στην ολομέλεια.

Αίθουσα Σύνταξης

Στη Βουλή αναμένεται τα κατατεθεί σήμερα το νομοσχέδιο με τα μέτρα επικύρωσης της συμφωνίας στην οποία κατέληξε η ελληνική πλευρά με τους θεσμούς. Στην ολομέλεια το νομοσχέδιο «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις» θα εισαχθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Θα προηγηθεί, τη Δευτέρα και την Τρίτη, η επεξεργασία του νομοσχεδίου στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές. Η συζήτηση επί του νομοσχεδίου θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Δευτέρας στην κοινή συνεδρίαση των τεσσάρων κοινοβουλευτικών επιτροπών Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Κοινωνικών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας