Κυριακή - 14 Μαΐου 2017
01:02
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 13:27

Ηλεκτρικές αμαρτίες

Ηλεκτρικές αμαρτίες

Του κουτρούλι το πανηγύρι γίνεται σε μία από τις μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις. Ο καθένας κάνει ότι μπορεί για να την ξεφτιλίσει εντελώς, ώστε να τη δώσουν για ένα κομμάτι ψωμί στους "επενδυτές".

O Paixtaras

Εκεί στην ΔΕΗ φαίνεται ότι ζήλεψαν τα «μουσικά σύνολα» της ΕΡΤ, την φιλαρμονική της Κέρκυρας και τις μπάντες όλων των Δήμων της χώρας, για να φτάσουν στο σημείο να προσλάβουν μαέστρο…

Εκτός και αν θέλουν να πάρουν μέρος στην Eurovision διεκδικώντας την αναγνώριση και τα χρήματα που θα βγάλουν παίρνοντας το έπαθλο, ή και να μην πάρουν το έπαθλο, τις πωλήσεις από το σίνγκλ.

Επίσης εκεί στη ΔΕΗ πρέπει να βλέπουν πολύ national geographic και ειδικά τις αποστολές που γίνονται προκειμένου να ανακαλύψουν και να φέρουν στην επιφάνεια αρχαίους πολιτισμούς. Μόνο έτσι εξηγείται η πρόσληψη 2.338 αρχαιολόγων οι οποίοι δεν θα σκάψουν την Ελλάδα από άκρη σε άκρη, αλλά σε μεμονωμένα σημεία καθ΄ υπόδειξη της ΔΕΗ.

Έτσι μάλλον, ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο για την Επιχείρηση το οποίο θα της δώσει και υπεραξία τώρα που θέλουν να την πουλήσουν. Το νέο προϊόν που θα αρχίσουν σιγά – σιγά να λανσάρουν, είναι οι Παραγωγές μεγάλων ντοκιμαντέρ που αφορούν την ιστορική αρχαία κληρονομιά μας.
Όσον αφορά τη μουσική επένδυση των ντοκιμαντέρ έχουν τον μαέστρο και έτσι εξοικονομούν και χρήματα από την παραγωγή.

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΛΗΡΗΣΑΝΕ

Οι συνδικαλιστές και οι πολιτικάντηδες πολιτικοί.

Αντί να κοιτάξουν να πιάσουν όλους αυτούς που επί χρόνια έκαναν κατάχρηση της δημόσιας περιουσίας, ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ την επιχείρηση παίρνοντας καλώδια, κολώνες και διάφορα άλλα υλικά για να τα πουλήσουν για ιδίων όφελος, τα κάνουν όλα γαργάρα και προχωρούν σε προσλήψεις που αν γίνονταν σε άλλο κράτος θα τους είχαν κρεμάσει στην πιο δημοφιλή τους πλατεία.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ για πρόσληψη (είναι γεγονός ότι η θέση είναι κενή) είναι η θέση του ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΙ
ΦΗΜΕΣ λένε ότι αν δεν γίνει η πρόσληψη (μάνατζερ ράγκμπι) οι εργαζόμενοι θα «κατεβάσουν τους διακόπτες» γιατί η ΔΕΗ τους ΑΝΗΚΕΙ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας