Κυριακή - 14 Μαΐου 2017
00:27
Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017 16:46

Στου κουφού τη πόρτα πάρε τη πόρτα και φύγε...

Στου κουφού τη πόρτα πάρε τη πόρτα και φύγε...

Για τα αίσχη που έγιναν στον τελικό του κυπέλου δεν φταίει ούτε ο Βόλος, ούτε τα τσιπουράδικα, ούτε και οι «φίλαθλοι» που πήγαν τα ήπιανε και φύγανε σα κύριοι χωρίς να πληρώσουν.

O Paixtaras

Γραφτήκανε πολλά και από ότι καταλαβαίνω θα γραφτούν ακόμη περισσότερα, γιατί τα πλαίυ οφ δεν άρχισαν και έχουμε αρκετούς αγώνες…

Στην Αγγλία όταν το θέμα των χούλιγκανς πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις, κόψανε τον «ομφάλιο λώρο» με τη μία.
Πρωτάθλημα υπήρχε μόνο εσωτερικό για 5 χρόνια.
Σεντόνι τσάμπιονς λίνγκ δεν κούνησε καμιά αγγλική ομάδα για 5 χρόνια.
Στο κύπελο Ουέφα τα ίδια.
Όταν κατάλαβαν οι ομάδες θρύλοι της Αγγλίας τα ποσά που έχαναν μη μπορώντας να παίξουν στα Ευρωπαϊκά κύπελα, έβαλαν μυαλό.

Έβαλαν και κάμερες που λειτουργούσαν μέσα στα γήπεδα, έβγαλαν τις διμοιρίες μέσα από τα γήπεδα και τις θέσεις τους κάθισαν Φίλαθλοι που πήγαιναν στο γήπεδο να δουν μπάλα. Και στάλθηκαν στον «αγύριστο» άτομα που κουβαλούσαν μαχαίρια.

Καταφέραμε να έχουμε για άλλη μια φορά το προνόμιο να βλέπει ο κόσμος ένα πεδίο μάχης, αντί μιας γιορτής.
Οι προσωπικοί στρατοί φτιάχνονται με τη θέληση παραγόντων και διάφορων περίεργων ατόμων που δηλώνουν λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» και «μανούλες» στο να καταφέρνουν πράματα…

Έτσι βλέπουμε π.χ. το δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος είναι από την Ηλεία, να διαφεντεύει μια ολόκληρη περιοχή, μην αφήνοντας με δικαιολογίες να χτιστεί ένα γήπεδο- κόσμημα (όπως έχουμε δει στις μακέτες). Αυτό όμως έχει σα συνέπεια να γίνονται μάχες στα στενά της Ν. Φιλαδέλφειας.

Αντί να κοιτάξει το άλσος που είναι παρατημένο, τις παιδικές του χαρές που είναι σκουριασμένες με λαμαρίνες ξεχαρβαλωμένες με αποτέλεσμα να διατρέχουν κίνδυνο τραυματισμού τα μικρά παιδιά που τις χρησιμοποιούν, αυτόν τον νοιάζει το γήπεδο.

Το γήπεδο όμως προϋπήρχε του κυρίου.

Και για να σταματήσουν οι μανάδες και οι πατεράδες να βρίσκουν χρησιμοποιημένες σύριγγες στο άλσος, καλά θα κάνει να βάλει φύλακες και τη δημοτική αστυνομία να κάνει βάρδιες.
Εκτός και αν νομίζει ότι όλα βαίνουν καλά…
Ξέφυγα όμως και επανέρχομαι.

Εφόσον οι υπεύθυνοι ήξεραν πάνω κάτω τι θα γινόταν στον τελικό του κυπέλου,( και σε κάθε αγώνα) πως περνούν μέσα στο γήπεδο φωτοβολίδες, κροτίδες κλπ;

Κύριοι, την επόμενη φορά που θα ανοίξει μύτη, που θα πέσει φωτοβολίδα, καπνογόνο, κροτίδα, που θα γίνουν φασαρίες, καλό θα ήταν να ζητάτε το υλικό από τις κάμερες.
Αν δεν υπάρχουν; Υποβιβασμός της ομάδας.

Οπαδός έριξε φωτοβολίδα, καπνογόνο κλπ,; Κάποιο χρονικό διάστημα πρέπει να φιλοξενηθεί στη «μπουζού», μήπως και συνέλθει.

Δεν γίνεται αλλιώς.

Μόνο με ποινές που θα είναι σαφέστατες σε όλο τον κόσμο, θα είμαστε σε θέση να περιμένουμε κάτι καλύτερο.

ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας