Σάββατο - 20 Μαΐου 2017
Friday, 12 May 2017 13:14

O Άλκης Κούρκουλος παντρεύεται τη Δήμητρα Παπαδοπούλου!

O Άλκης Κούρκουλος παντρεύεται τη Δήμητρα Παπαδοπούλου!

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρήκε τον…σύζυγο της και αυτός είναι ο Άλκης Κούρκουλος!

Αίθουσα Σύνταξης

Μπορεί ο πρωταγωνιστής στην προσωπική του ζωή να έχει χρόνια δεσμό με την ηθοποιό Ευγενία Δημητροπούλου και να μην έχει ακόμα αποφασίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά επί σκηνής θα παντρευτεί τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ο Άλκης Κούρκουλος θα παίξει τον δεύτερο σύζυγο, τον όμορφο αριστοκράτη Κατακουζηνό, στη «Μαντάμ Σουσού»που θα ενσαρκώσει η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Θα είναι ο μοιραίος άνδρας για την Σουσού. Θα τον ερωτευθεί και θέλοντας να μπει στα μεγάλα σαλόνια θα εγκαταλείψει τον πρώτο της άνδρα, τον φτωχό Παναγιωτάκη.
Ο Κώστας Κόκλας που θα υποδυθεί τον φτωχό ψαροπώλη, θα παλέψει για να μην χάσει την «ζαργάνα» του, όπως αποκαλεί χαϊδευτικά την Σουσού.

Μάλιστα οι δύο αντίζηλοι για την καρδιά της Σουσούς, στην πραγματικότητα είναι πολύ καλοί φίλοι και νιώθουν χαρούμενοι που θα συναντηθούν επί σκηνής.

Ο Άλκης Κούρκουλος αγαπάει πολύ το ελληνικό έργο. Όταν του έγινε η πρόταση από τον σκηνοθέτη της παράστασης Γιάννη Κακλέα,γνωρίζοντας ότι τον Παναγιωτάκη θα τον ενσαρκώσει ο επιστήθιος φίλος του Κώστας Κόκλας, “πέταξε” από την χαρά του.

Ήθελε επίσης να συνεργαστεί με την Δήμητρα Παπαδοπούλου την οποία εκτιμά και ξεχωρίζει από τις δουλειές της αλλά και με τον πάντα ευρηματικό σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα. Έτσι, επί σκηνής θα τον δούμε παντρεμένο και πατέρα!
Αυτό τον καιρό, συμπληρώνεται και ο υπόλοιπος θίασος, ώστε το θρυλικό έργο του Δημήτρη Ψαθά «Μαντάμ Σουσού» ν’ ανέβει το φθινόπωρο, στο «Παλλάς».

Multimedia

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας