Τετάρτη - 07 Ιουνίου 2017
Wednesday, 26 April 2017 13:51

Ενδιαφέρον από τον πρίγκιπα του Μονακό για την ανάδειξη της Αρχαίας Σαλαμίνας

Ενδιαφέρον από τον πρίγκιπα του Μονακό για την ανάδειξη της Αρχαίας Σαλαμίνας

Πιθανό να επισκεφτεί σύντομα την περιοχή.

Αίθουσα Σύνταξης

Την περασμένη Τέταρτη στο Παλάτι του Μονακό η Διεθνής επιτροπή Grand Restoration of Salamis committee (Αναστυλώνουμε τη Σαλαμίνα), συναντήθηκε στο παλάτι με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό σχετικά με την άμεση προστασία, προβολή και παγκόσμια ανάδειξη της Αρχαίας Σαλαμίνας και των χωρών της Ναυμαχίας που αποτελούν παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.

Τόσο ο πρίγκιπας Αλβέρτος όσο και η Διεθνής επιτροπή συμφώνησαν για άμεση συνεργασία με σκοπό την άμεση ανάγκη να προστατευτούν και να προβληθούν οι χώροι της Ναυμαχίας και η Αρχαία Σαλαμίνα στους Διεθνείς Οργανισμούς με σκοπό την ενσωμάτωση όλων των περιοχών στον κατάλογο της Πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Η Διεθνής επιτροπή η όποια αποτελείτε από τον Πρόεδρο Michael Rockefeller τον Γενικό Διευθυντή Daniel Coutsavakis τον Διευθυντή Επιτρόπων - Eπίτροπο Πολιτιστικής και Τουριστικής ανάπτυξης Κυριάκο Μαριδάκη, τον πρίγκιπα Στέφαν επικεφαλής Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων, προσκάλεσε τον πρίγκιπα Αλβέρτο να επισκεφτεί στο προσεχές διάστημα το Ιστορικό νησί του Αίαντα κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει άμεσα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας