Σάββατο - 22 Απριλίου 2017
01:46

Αθήνα

Wednesday, 19 April 2017 15:37

Ο επικεφαλής του Ομίλου Beleon Λ. Δημητριάδης ορίστηκε Εμπορικός Αντιπρόσωπος του ΟΕΟΣ στην Ελλάδα

Ο επικεφαλής του Ομίλου Beleon Λ. Δημητριάδης ορίστηκε Εμπορικός Αντιπρόσωπος του ΟΕΟΣ στην Ελλάδα

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Beleon, Λεωνίδας Δημητριάδης από τώρα και στο εξής κατέχει τη θέση του Εμπορικού Αντιπροσώπου του Οργανισμού Ευρασιατικής Οικονομικής Συνεργασίας (ΟΕΟΣ) στην Ελλάδα.

Αίθουσα Σύνταξης

Η επίσημη πράξη διορισμού του κ. Δημητριάδη στη θέση αυτή υπεγράφη από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΕΟΣ, Vladimir Piskurev, στις 24 Μαρτίου 2017.

Στον επικεφαλής του Ομίλου Beleon ανατέθηκε μια τόσο υπεύθυνη θέση στην ιεραρχία του ΟΕΟΣ λόγω της τεράστιας εμπειρίας του, που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια των ετών της απασχόλησής του, των προσωπικών του ιδιοτήτων, που εκφράζονται σε διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένης και της επί μακρόν φιλανθρωπικής δραστηριότητας και λόγω των δεξιοτήτων του ως ικανού Manager, που αποδεικνύεται κατά κύριο λόγο από το γεγονός ότι ο κ. Δημητριάδης είναι επικεφαλής του Ομίλου Beleon, μίας Εταιρίας, η οποία θα εορτάσει το 2018 την 15η επέτειο της επιτυχημένης δραστηριότητάς της στο διεθνή χώρο των τουριστικών υπηρεσιών.

«Είμαι βέβαιος ότι η εμπειρία, οι δεξιότητες και τα προσόντα σας, τα οποία έχετε αποκτήσει κατά τη διάρκεια της υποδειγματικής εργασίας σας σε διαφορετικές θέσεις, θα μας βοηθήσουν να ασχοληθούμε με τις πιο σημαντικές ενοποιητικές και διεθνείς προκλήσεις, που σχετίζονται με την προώθηση του Οργανισμού Ευρασιατικής Οικονομικής Συνεργασίας στην Ελλάδα», – τόνισε στη συγχαρητήρια επιστολή του ο Γενικός Γραμματέας του ΟΕΟΣ, Κ. Piskurev.

Ανάμεσα στα κύρια καθήκοντα του κ. Δημητριάδη, ως Εμπορικού Αντιπροσώπου της ΟΕΟΣ στην Ελλάδα, ανήκουν η προώθηση επωφελών οικονομικών και πολιτιστικών σχέσεων των επαγγελματικών και επιχειρηματικών κοινοτήτων στην Ελλάδα και στην Ευρασία σε ένα νέο επίπεδο, καθώς και η εκ νέου ενθάρρυνση των ανωτέρω.

Λαμβάνοντας υπόψη τα επιτεύγματα του κ. Δημητριάδη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα κατορθώσει το ίδιο εντυπωσιακά αποτελέσματα ως Εμπορικός Αντιπρόσωπος της ΟΕΟΣ στην Ελλάδα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας