10 Αυγ 2016
Μεγάλη επιτυχία με σύλληψη πολυμελούς σπείρας που ρήμαζε σπίτια στην Αττική

Τρέξτε στην Αστυνομία για πολύτιμα κλοπιμαία!

Όσοι είστε θύματα κλοπών κάθε είδους τρέξτε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής!

Για μια ακόμα φορά η Αστυνομία αποδεικνύει ότι είναι ο πιο αξιόπιστος θεσμός στην προστασία του Πολίτη και καταφέρνει να εξιχνιάζει απο τα πιο δύσκολα εγκλήματα, μέχρι τα βασανιστήρια της καθημερινότητας (δηλαδη κλοπές, ληστείες, αρπαγές κλπ) των πολιτών.

Από το πρωί σήμερα υπό την καθοδήγηση του Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής Χρήστου Παπαζαφείρη και τη συνεχή ενημέρωση του Αρχηγού Δημήτρη Τσακνάκη, εκατοντάδες αστυνομικοί σαρώνουν την Αττική για την σύλληψη μελών μιας σπείρας που έχει κατακλέψει το σύμπαν...

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 14 άτομα, αναζητούνται πολλά περισσότερα και στα χέρια της Αστυνομιας έχουν ήδη ανακτηθεί δεκάδες "κομμάτια" ακριβών αντικειμένων που η σπείρα έκλεψε.

Μεταξύ άλλων κοσμήματα και συναφή τιμαλφή, αυτοκίνητα, χρηματικά ποσά, κάρτες συναλλαγών κλπ.

Η σπείρα στην οποία μετέχουν και Ελληνες και αλλοδαποί κατακλέβει σπίτια, γραφεία και ό,τι προσφέρεται.
Σε ελάχιστο χρόνο εξιχνιάσθηκε επίσης η άγρια δολοφονία μια 89χρονης γυναίκας στη Νίκαια.

Δράστης ένας 37χρονος Ρομά, ο οποίος την παρακολούθησε σε τραπεζικό κατάστημα, όπου πήγε για ανάληψη και αμέσως μετά φόρεσε το κράνος, ανέβηκε στη μηχανή της άρπαξε την τσάντα, ενώ υπολόγισε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα θα πέσει στο δρόμο και δύσκολα θα επιζήσει.

Ακριβώς αυτό έγινε. Της άροαξε την τσάντα και την εκσφενδόνισε στο δρόμο, όπου η άτυχη γυναίκα χτύπησε τόσο σοβαρά, ώστε μετά από λίγο άφησε την τελευταία της πνοή.

"Η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της πάντα σοβαρά και υπέυθυνα. Δεν υπάρχει υπόθεση από την πιο μικρή μέχρι την πιο σοβαρή στην οποία να μη σκύψουμε με ενδιαφέρον και γρήγορα, έως σχετικά γρήγορα να μην φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα" δήλωσε στα "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ" σήμερα ο Αρχηγός της ΕΛ-ΑΣ Αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης.

Όταν τον ρωτήσαμε πως γίνεται και βρίσκονται σε χρόνο ρεκόρ έξω με εγγύηση ψιλοποσά, μέλη και αρχηγοί εγκληματικών ομάδων μας είπε ότι τέτοιες περιπτώσεις προβληματίζουν την Αστυνομία, ενοχλούν τον πολίτη αλλά "δεν είναι δικά μας χωράφια και γνωρίζετε ότι αλλού πρέπει να απευθυνθείτε εάν έχετε κάτι συγκεκριμένο".

Απίστευτο αλλά αληθινό: Έβγαλαν πλαστή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας!
Στη Δικαιοσύνη κύκλωμα με εμπλοκή στελέχους της μασονικής στοάς Αθηνών...
Απίστευτο αλλά αληθινό: Έβγαλαν πλαστή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας!
Στη Δικαιοσύνη κύκλωμα με εμπλοκή στελέχους της μασονικής στοάς Αθηνών...