27 Δεκ 2015 5:21 Αθήνα --°C
Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις κουρδικές περιοχές της Τουρκίας

Θηριωδίες Τούρκων στο Κουρδιστάν (ΦΩΤΟ)

news Image
Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Το Κουρδιστάν είναι ουσιαστικά σε πολλές περιοχές της Τουρκίας αυτόνομο και η τουρκική παρουσία περιορίζεται σε στρατιωτική παρουσία μέσα σε στρατόπεδα. Αυτό μας ανέφερε ο εκπρόσωπος των Κούρδων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη Ιμπραήμ Μουσλέμ.

Ο κ.Μουσλέμ μας είπε ότι είναι βέβαιη η ανεξαρτησία και του τουρκικού Κουρδιστάν παρά τη λυσσώδη αντίδραση της Τουρκίας.

Η κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου από τους Τούρκους φαίνεται πως επιταχύνει τις εξελίξεις προς αυτη την κατεύθυνση.

Ο επικεφαλής του κουρδικού Κόμματος στην Τουρκία Σελαχατίν Ντεμιρτάς, έκανε εμφάνιση αρχηγού κράτους στη Ρωσία, όπου μπροστά στις κάμερες με τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ κατήγγειλε την κατάρριψη του αεροπλάνου και τη συνεργασία της Τουρκίας με το Ισλαμικό Χαλιφάτο σε από κοινού χτυπήματα εναντίον των Κούρδων.

Από την πλευρά της η Ρωσία έκανε κάθε τι για να καταδείξει ότι θεωρεί τους Κούρδους της Τουρκίας, όχι βουλευτές της Τουρκίας, αλλά ηγέτες του ανεξάρτητου Κουρδιστάν.

Ακριβώς γι' αυτό το λόγο ο Τούρκος πρωθυπουργός Νταβούτογλου έκανε οργισμένες δηλώσεις για "προδοσία"...

Στην πραγματικότητα η Τουρκία προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει ή να καθυστερήσει την επίσημη κήρυξη ανεξαρτησίας στην περιοχή του Κουρδιστάν και οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε κατ' αποκλειστικότητα μαρτυρούν τη συγχρονη τουρκική θηριωδία στις κουρδικές πόλεις.

Οι μάχες μεταξύ Κούρδων μαχητών και Τούρκων κατακτητών είναι αιματηρές και οι Τούρκοι προσπαθούν να κάμψουν το ηθικό των Κούρδων προβάλλοντας εικόνες φρικτών βασανιστηρίων σε Κούρδους μαχητές, τους οποίους σέρνουν στους δρόμους ημιθανείς και μεχρι να αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

" Ο Κουρδικός λαός δεν κάμπτεται και η ανεξαρτησία του είναι η μόνη επιλογή, όσες θυσίες και να χρειαστούν" μας είπε ο κ.Μουσλέμ.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τα "έργα" των Τούρκων στις κουρδικές περιοχές:

Comments
Όλη η αλήθεια για το σκάνδαλο του καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλου!
Τι γράφουν οι δικαστικές αποφάσεις που οδήγησαν στην έκρηξη του Αλέξη "να πάτε να γαμ..."