Οικογενειακή Τραγωδία: Μητέρα και γιος «βούτηξαν» στο κενό λόγω οικονομικών προβλημάτων!

akalyptos

Βουτιά στο κενό έκαναν μια μητέρα με το γιος της, και μάλιστα με διαφορά ενός λεπτού, εξαιτίας σοβαρώνοικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν τα τελευταία χρόνια.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στην Χαλκίδα, στην οδό Σαμαρτζή 59, όταν η 63χρονη γυναίκα και ο 27χρονος γιος της που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έπεσαν στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμεναν στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου. Αποτέλεσμα ήταν η 63χρονη να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 27χρονος γιος της άφησε την τελευταία του πνοή 2,5 ώρες αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου είχε μεταφερθεί.

Όπως αναφέρουν γείτονες, τα οικονομικά προβλήματα προέκυψαν το 2011 όταν για άγνωστο λόγο κόπηκε η αναπηρική σύνταξη που λάμβανε η 63χρονη. Η μητέρα για τουλάχιστον 3,5 χρόνια δεν είχε τη δυνατότητα πληρωμής του ενοικίου με τους ιδιοκτήτες παρόλα αυτά να ανέχονται την κατάσταση και να βοηθούν μαζί με τους γείτονες οικονομικά και με παροχή φαγητού. Τους είχε προκαλέσει εντύπωση, ότι η «περήφανη», όπως τη χαρακτηρίζουν γυναίκα, δεν τους έδινε τα τηλέφωνα των δύο άλλων γιων της που μένουν στην Αθήνα, προκειμένου να τους ειδοποιήσουν για την κατάστασή της. «

Σύμφωνα με την αστυνομία η ενέργεια τους ήταν προσχεδιασμένη, καθώς στο διαμέρισμα βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα που αναφερόταν στους υπαιτίους που τους οδήγησαν στην πράξη αυτή.

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail
  • LUKAS BISTARAKIS

    ok…ALLES 2 AYTOKTONIES GIA OIKONOMIKA.
    KAI TORA O EISAGGELEAS XALKIDAS NA KALESEI THN EPITROPH
    POY TIS EKOEPSE TIN OIK.SYNTAXI,
    KAI AN EKANAN LATHOS NA DIKASTOYN.
    ME PONO
    LOUKAS MPISTARAKIS
    APO GERMANIA