Ο Κάστρο (της Κούβας ντε) ΔΕΝ ψηφίζει αριστερά!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤ(Η)Ο ΜΕ(Γ)ΚΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

Tsipras-kastro-ompama

Του Γιάννη Ντάσκα

H είδηση δεν είναι ότι ο υιός του Ραούλ Κάστρο σημερινού προέδρου της Κούβας και αδελφού του Φιντέλ ήρθε στην Ελλάδα εν μέσω προεκλογικής περιόδου “για να μιλήσει για το βιβλίο του”.

Η είδηση είναι ότι για την μεγάλη εμφάνισή του επέλεξε το…ΜΕΓΚΑ,το κανάλι που δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κανένα καπιταλιστικό καθεστώς στον κόσμο γιατί (στα άλλα κράτη του δυτικού καπιταλιστικού κόσμου)κρίθηκε υπερβολικά πολύ σκληρή καπιταλιστική κίνηση και πρόκληση για την κοινωνία!

Πλάκα σας κάνουμε….

Ούτε αυτή η πραγματικότητα είναι Η είδηση.

Η πραγματική είδηση της ημέρας είναι οτι ο υιός Κάστρο όταν ρωτήθηκε για τις εκλογές άδειασε εντελώς την Αριστερά.

Ποιός ο υιός Κάστρο.Του σημερινού προέδρου τη Κούβας.Του αδελφού του Φιντέλ.Αυτού που έκανε μυστικά ραντεβού με τον Ομπάμα στον…Καναδά για να λάβει το “οκ” στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ των ΗΠΑ προς την σημερινή σερνόμενη στα οικονομικά τάρταρα Κούβα…

Ο συγγραφέας(και στρατηγός παρακαλώ σήμερα…) Αλεχάντρο Κάστρο ρωτήθηκε από(τους υψώσαντες πανιά προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά…) Οικονομέα και Καμπουράκη :

– Εχετε ενημερωθεί σίγουρα ότι η Ελλάδα οδεύει προς κρίσιμες εκλογές…

-ΚΑΣΤΡΟ :Ναι.

ΜΕΓΚΑ: Ποιό Κόμμα θα ψηφίζατε;

-ΚΑΣΤΡΟ: Δεν επιτρέπετε να λάβω θέση εγώ.Καταλαβαίνετε…

ΜΕΓΚΑ (Δια του απογοητευμένου από την απάντηση Καμπουράκη που(νόμισε ότι) βρήκε μια ωραία ντρίπλα) Ναι.Εντάξει.Αλλά σίγουρα θα ψηφίζατε Αριστερά.

ΚΑΣΤΡΟ: Όχι .Όχι απαραίτητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι σημασία έχουν αυτά;

Τεράστια! Εξηγούν θετικά την άμεση αντίδραση Τσίπρα να πάει τον τελευταίο χρόνο ΔΥΟ φορές και ΦΑΝΕΡΑ στις ΗΠΑ,από το Τέξας μέχρι την Ουάσιγκτον και ας έβγαλαν σπυριά εκείνες οι συνιστώσες που αποτελούνται απο πανέντιμους μεν υποστηριχτές ,αλλά που απλά δεν έχουν καταλάβει ακόοοομα τι συνέβη στην πρώην Σοβιετική Ένωση,την πρώην….Κίνα  και ότι και ο Κάστρο είναι …πρώην και ας κυβερνά ακόμα με “κάλυψη” τον αδελφό του…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail