Σαββατόβραδο στην Αθήνα με σκυλί και με Κοντσίτα

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, ΜΟΥΣΙΑ, ΑΣΑΝΣΕΡ ΑμΕΑ ΚΑΙ... ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΩΝ

coneurmon

Σάββατο γύρω στις 8 το βράδυ, ένας νεαρός γύρω στα 35 με μαλλί πολύ – πολύ κοντό και φούντα μπροστά. Ντύσιμο μοντερνοπρόχειρο με παντελόνι από εκείνα που πρέπει να τα κρατάς για να μην πέσουν αλλά και που δεν ανεβαίνουν γιατί είναι πολύ λάσκα ώστε να φαίνεται το μπόξερ. Φυσικά το γυαλί στη μέση στο κεφάλι.

Βγάζει ένα νεαρό σκυλί, προς το λύκο έφερνε και θα ήταν ενός έτους, βόλτα στον πεζόδρομο της Αρεοπαγίτου. Ακριβώς απέναντι απο την πύλη του Ανδριανού καταβρομίζει τον πεζόδρομο αλλά ο νεαρός τα μαζεύει επιδεικτικά κρατώντας πάντα με το ένα χέρι το σκυλί από το λουρί και ταυτόχρονα το παντελόνι που ειναι φυσικά χαμηλά.

Βάζει τα περιττώματα σε ένα σακουλάκι, πάει ακριβώς μπροστά στη γνωστή ταβέρνα “Περιβόλι τ” Ουρανού” και τα πετάει σε κάδο… ανακύκλωσης. Και ύστερα προχωράει και μπαίνει σε ένα σπίτι. Ο κανονικός κάδος ήταν μακριά. Έπρεπε να περπατήσει άλλα 18 μέτρα…

ΜΕΤΡΟ: Στο ασανσέρ μπροστά στην πινακίδα που γράφει ότι κατεβαίνουν μόνο άτομα με κινητικά προβλήματα περιμένουν 4 άτομα. Δυο νεαρές κοπέλες κοντά στα 25, ένας νεαρός με ποδήλατο κοντά στα 30 και μια κυρία κοντά στα 40. Φτάνει το ασανσέρ μπαίνουν καμαρωτοί όλοι, στριμώχνεται και το ποδήλατο και κατεβαίνουν.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΡΑΔΥ: Μετά την Ισραηλινή τρανσέξουαλ Ντάνα Ιντερνάσιοναλ η οποία με την πρώτη εμφάνιση κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον με ένα πολύ καλό τραγούδι, ρυθμικό, μια συνάδελφός της Αυστριακή, η Κοντσίτα, δοκιμάζει κι αυτή αλλά μας κάνει… πλάκα. Δοκιμάζει με ένα τραγούδι που είναι… ατραγούδιστο. Από αυτά που δεν ακούγονται με βαθμό πάνω από 5 με άριστα το 20. Και φυσικά κέρδισε γιατί έκανε ένα φωτοτρύκ εντελώς διαφορετικό από τη Ντάνα.

Για όσους ετοιμάζονται να πούνε ότι οι νέοι  αυτής της γενιάς δεν ξέρουν να ψηφίζουν να πούμε ότι η Ντάνα κέρδισε με τους νέους της… προηγούμενης γενιάς. Το επιχείρημα είναι “να βάλουμε άριστα για να μην μας κατηγορήσουν για ρατσιστικό κριτήριο».

Φυσικά και η Αθήνα ψήφισε πρώτη την Κοντσίτα που, όπως και η Ντάνα, δεν θα ξανακουστεί με κανένα άλλο τραγούδι, γιατί απλά δεν τραγουδάει…

Για όσους έχουν αντίθετη γνώμη, πέραν εκείνης δηλαδή που θα λέει ότι δεν ψηφίστηκε η εμφάνιση αλλά το τραγούδι, αφήστε να περάσει καιρός να το ξεχάσουν και ύστερα βάλτε το δίπλα σε τραγουδάκια της πλάκας και ζητήστε να τα κατατάξουν…

Για μία ακόμα φορά από την θέσπιση κριτικών επιτροπών στο διαγωνισμό, οι επιτροπές των κρατικών τηλεοράσεων της Ευρώπης φρόντισαν να αποστασιοποιηθούν από τα αποτελέσματα του televoting, θάβοντας την Ελλάδα:

- Γερμανία: televoting 4η θέση, επιτροπή 22η θέση

- Βέλγιο: televoting 7η θέση, επιτροπή 23η θέση

- Βρετανία: televoting 7η θέση, επιτροπή 14η θέση

- Γαλλία: televoting 12η θέση, επιτροπή 19η θέση

- Ιταλία: televoting 8η θέση, επιτροπή 11η θέση

- Ολλανδία: televoting 11η θέση, επιτροπή 24η θέση

- Ελβετία: televoting 9η θέση, επιτροπή 24η θέση

- Ρουμανία: televoting 5η θέση, επιτροπή 20ή θέση

- Ισλανδία: televoting 11η θέση, επιτροπή 21η θέση

- Αρμενία: televoting 6η θέση, επιτροπή 10η θέση

Εκτύπωση Εκτύπωση Email Email