Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Renault Mégane!

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ

mgnivslspy

Στις 17 Σεπτεμβρίου μπορεί να ξεκινάει η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ωστόσο τα… προεόρτια έχουν ήδη αρχίσει! Στο χορό των πρόωρων αποκαλύψεων, μετά το Volkswagen Tiguan που παρουσιάσαμε προχθές, προστίθεται από απόψε το ολοκαίνουριο Renault Mégane IV, η τέταρτη αισίως γενιά του μπεστ σέλερ γαλλικού χάτσμπακ.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που αποκάλυψε το ιταλικό αυτοκινητιστικό μπλογκ carpassion.it, το νέο πεντάθυρο Mégane δανείζεται πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το μικρότερο «αδελφάκι» του Clio, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στις φωτογραφίες εμφανίζεται η έκδοση RenaultSport GT, με όλες τις απαραίτητες σπορ πινελιές στο αμάξωμα (μεγάλες απολήξεις εξατμίσεων, ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών και σπορ σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα).

Τα κομψά πίσω φωτιστικά σώματα λεπταίνουν και σχεδόν συναντώνται πάνω στο λογότυπο της εταιρείας, ενώ μπροστά έχει γίνει άπλετη χρήση LED – που τονίζουν τη μοντέρνα του γραμμή. Στο εσωτερικό είναι εμφανής η προσπάθεια της εταιρείας να φέρει μια πιο τεχνολογικά εξελιγμένη καμπίνα, με την κεντρική κονσόλα να καταλαμβάνεται σε μεγάλο βαθμό από την υπερμεγέθη οθόνη αφής που χρησιμοποιείται για το χειρισμό τόσο του ηχοσυστήματος, όσο και άλλων παραμέτρων οδήγησης (από τον ήχο της εξάτμισης μέχρι το στήσιμο των αναρτήσεων και την απόκριση του γκαζιού).

Τις επόμενες ημέρες σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα για το ολοκαίνουριο Mégane, το οποίο σημειωτέον για πρώτη φορά ντεμπουτάρει εκτός… έδρας, αφού για πρώτη φορά παρουσιάζεται όχι στο Παρίσι, ως είθισται, αλλά στη Φρανκφούρτη!

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail