Μετράει μέρες ο Σαμαράς-Βόμβες για μίζες

Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΔΙ

ND

Του Γιάννη Ντάσκα

Ένα ακόμα ιστορικό και σημαίνον στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ένωσε τη φωνή του με όσους ζητούν έκτακτο συνέδριο και έθεσε και ευθέως θέμα ηγεσίας της Νέας δημοκρατίας.

Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Ουίλς (ΑΡΤ 90,6) είπε ευθέως ότι «πρέπει να γίνει έκτακτο συνέδριο τον Σεπτέμβρη,όπου όποιος επιθυμεί ας θέσει και θέμα ηγεσίας».

Ο κ.Αρβανιτόπουλος είχε σημαντική θέση στην κυβέρνηση Καραμανλή και ήταν διευθυντής του Ιδρύματος Καραμανλή και επομένως το αίτημά του να γίνει έκτακτο συνέδριο που συμπίπτει με εκείνο του Νίκου Δένδια ,της Ντόρας Μπακογιάννη και άλλων πολλών βουλευτών στενεύει τα περιθώρια ελιγμών του κ.Σαμαρά.

Σημειώστε το και θα μας θυμηθείτε: η Νέα Δημοκρατία έχει παράδοση αιφνιδιαστικών κινήσεων σε ηγετικό επίπεδο και μπορεί να ξυπνήσουμε μια μέρα ΠΡΙΝ τον Ιούνιο και να βρεθούμε σε αλλαγή ηγεσίας με τρόπο απρόβλεπτο…

Απρόβλεπτη και με τη δική της σημασία ήταν η αιφνιδιαστική παραίτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου από τη θέση του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.Δήλωσε ότι παραιτείται λόγω φόρτου εργασίας στη θέση του Επιτρόπου μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης,αλλά συνεργάτες του δήλωσαν με νόημα ότι …αιφνιδιάστηκαν για την παραίτηση. Αρα ποιός φόρτος εργασίας;

Πιέσεις σε πολλά επίπεδα στο Κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο τα πολλά τελευταία χρόνια(Νέα Δημοκρατία,ΠΑΣΟΚ)θα ασκηθούν και από άλλους παράγοντες.

Σημειώστε το ως μεγάλης σημασίας.Η δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι η υπόθεση Τσοχατζόπουλου είναι πολύ μικρής σημασίας μπροστά στο μεγάλο φαγοπότι που έγινε στις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων θα έχει επιπτώσεις και στα δυο μεγάλα Κόμματα,αλλά και στο χώρο των επιχειρηματιών και στο χώρο των ΜΜΕ ,πολλά στελέχη των οποίων είναι αναμεμειγμένα στις υποθέσεις αυτές.

Ο Πάνος Καμμένος μετέφερε με μικρό φορτηγάκι τεράστιους φακέλους στην εισαγγελία και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας εκεί περιέχονται πολύ σοβαρά στοιχεία που θα ανοίξουν μεγάλες ιστορίες με μίζες σε χώρους υπεράνω υποψίας ,ως τώρα.

Η μεταφορά των φακέλλων συνοδεύτηκε και απο μία φράση του στυλ » είναι απίστευτο το φαγοπότι που έγινε πολλά χρόνια τώρα στο υπουργείο.Θα τους λιώσω ,όποιοι και αν εμπλέκονται…»

Μην θεωρείτε τίποτα τυχαίο από τις εξελίξεις σε αυτά τα επίπεδα γιατί συνδέονται με τρόπο που θα φανεί αργότερα…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail
  • LUKAS BISTARAKIS

    ME ONOMA KAI EPONΥMO
    …LOUKAS MPISTARAKIS…
    ΜΠΡΑΒΟ Ν. ΔΕΝΔΙΑ…
    ΜΠΡΑΒΟ Π ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ..TO LATE.

    ,,,,,ΝΑΙ ΚΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Κ Κ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΓΑΦΕΤΕ
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ Ο
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟYΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΣΑ ΜΙΖΕΣ.
    ΑΥΤΑ.