Μια δράκα λεηλατεί την Ελλάδα και κρύβει μίζες

ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ, ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΒΕΡΥΚΙΟ-ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ

berikios nikoloudis

Του Γιάννη Ντάσκα

«Μια δράκα οικογένειες λυμαίνονται την Ελλάδα…» Η φράση ανήκει στον Παναγιώτη Νικολούδη,τον Υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για το κυνήγι των φοροφυγάδων και των κλεφτών του δημοσίου χρήματος.

Περιμέναμε αρκετές ώρες να διαπιστώσουμε ποιά προβολή θα είχε η «βόμβα» του πρώην Εισαγγελέα στα συστημικά ΜΜΕ και στα γκεσέμια της δημοσιογραφίας.

Ψάξτε να το διαπιστώσετε και εσείς. Ελάχιστη.Είπε και άλλα πολύ σοβαρά για το πάρτι των κλεφτών όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα ο κ.Νικολούδης. Και φωτογράφισε συγκεκριμένες οικογένειες,τα γκεσέμια των οποίων όλως τυχαίως είτε επιτίθενται στην κυβέρνηση,είτε γλείφουν με τρόπο που ξεπερνάει τη γελοιότητα…

Μοιάζει με χλευασμό και ειρωνεία η συνέντευξη του Ερβέ Φαλσιανί,του πατέρα της λίστας Λαγκάρντ στη Σοφία Παπαϊωάννου ,ώστε να την σχολιάσει σαν τσολιάς του 40 …ποιοοοοοοός; Ο Βερύκιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα έρθει η ώρα που θα του σβουρίξουμε καμιά σφαλιάρα του τύπου «Εξεστιν ασχημονείν Βερύκιε…».
Ας ασχοληθούμε τώρα με τις βόμβες Φαλσιανί.

Η πρώτη είναι η δημόσια επιβεβαίωση ότι έχει στα χέρια του στοιχεία για άνω των 100 δις ευρώ παράνομων η αφορολόγητων και ανήθικων καταθέσεων μόνο στην Ελβετία!

Η δεύτερη είναι αυτή που φωνάζαμε και το πληρώσαμε πολύ(έτσι δεν είναι Βερύκιε;) απο τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις(ξαναέτσι δεν είναι Βερύκιε;) ότι ο Φαλσιανί ήθελε να δώσει τα στοιχεία αλλά δεν τα ήθελε κανείς απο την Ελλάδα,όσο και αν παρακάλεσε…

Είχαμε τότε σε εκπομπή(έ Βερύκιε;) ότι ο Φαλσιανί τα πρόσφερε με κάποια μικρή αμοιβή στην Ελλάδα και του είπαν «δεν τα θέλουμε».

Τώρα επιβεβαιώνεται η προσφορά για την οποία ο Φαλσιανί είχε έρθει στην Ελλάδα και έφυγε άπρακτος.
«Δεν υπήρχε ως τώρα πολιτική βούληση στην Ελλάδα να πάρουν τα στοιχεία και έτσι η Ελλάδα έχει το 1% των στοιχείων που υπάρχουν,γιατί στη λίστα Λαγκάρντ είναι μόνο το 1% των στοιχείων που έχω για την Ελλάδα» είπε ο κ.Φαλσιανί.

Εμείς αποκαλύπτουμε ότι ο Φαλσιανί ήρθε στην Ελλάδα ,οπωσδήποτε τον χειμώνα του 2009/2010…

Για όποιον έχει απορίες ας διαβάσει την κατάθεσή μας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ.

Ποιός κατέθεσε από τον σταθμό που διευθύνει ο Βερύκιος στην Επιτροπή αυτή;

Ο άλλος λαλίστατος ,ως ο Βερύκιος,με το όνομα Πρετεντέρης μπορεί να μας πει με δικά του πολλά λόγια περί του Ευσταθίου;

Εστι ουν Ευσταθίου μιμητής πράξεως διανομής μίζας, μέγεθος εχούσης 62 εκατομμύρια ευρώ δυο και πολλοί αναφέρονται σε αυτόν ηδυσμένω λόγω…

Εννοούμε τον γνωρίζει αυτόν τον Ευσταθίου ο Πρετεντέρης;Γνωρίζει έστω συγγενείς του εν λόγω Ευσταθίου,ώστε να λάμβανει πληροφορίες πως αυτός ο Άτλας της επιχειρηματικότητας έμεινε εκτός προφυλάκισης,όταν πήγε στους ανακριτές με το γιακά του υπερυψωμένο;

Η πρότασή  μας είναι σαφής:

Ο κ.Νικολούδης,στον οποίο αξίζει το εύγε για τη μέχρι τώρα προσπάθειά του να αρχίσει να καλεί για ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΝΟΡΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ,όλους αυτούς τους λαλίστατους ενημερωτές» των καναλιών και των ραδιοφώνων για να δούμε αν θα πουν κάτι δικό τους η θα πουν «κάπου ,κάποιος έγραψε ,είπε και το έμαθα,αλλά΄δεν θυμάμαι που…»

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail