Συμμορίες επωνύμων σε κασέτες της ΕΥΠ!

ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΟΡΙΟ»

ntaskas

Του Γιάννη Ντάσκα

Ανομία και ατιμωρησία ισχυρών κατηγορουμένων και ισχυρών εγκληματικών ομάδων,λευκού και βρόμικου κολάρου είναι τα χαρακτηριστικά στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Οι (πολλοί) κόμποι έχουν μπλοκάρει τα χτένια τόσο πολύ,ώστε ανέλαβαν οι μυστικές υπηρεσίες τη δουλειά με την αδιαφιλονίκητη μέθοδο της παρακολούθησης τηλεφώνων,ώστε να καταγράφονται όλα και να μην χωρούν πολλά “μέσα” στο μπλοκάρισμα.

Αποτελέσματα αυτής της μεθόδου είναι οι σοβαρές δικογραφίες για “σύσταση εγκληματικών οργανώσεων” και για εμπλοκή σε αυτές και ατόμων υπεράνω υποψίας.

Με την καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών σχηματίσθηκε δικογραφία και στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου-Σμπώκου ,αλλά και σε παράπλευρες υποθέσεις και ήδη κατηγορούνται για εκβίαση,ηθική αυτουργία και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση πολλά άτομα.

Η υπόθεση σχετίζεται και με τις βόμβες στον άλλοτε στενό συνεργάτη του Άκη και τώρα ευρισκόμε ι σε πλήρη ρήξη μαζί του Γιάννη Σμπώκο.

Η “ρίζα” της υπόθεσης είναι τα δεκάδες εκατομμύρια που φέρεται να διεκδικεί ο Άκης απο τον Σμπώκο…

Σtην υπόθεση εμπλέκονται και “εκβιαστές-εκτελεστές” απο τις φυλακές.Γνωστός δικηγόρος,φέρεται επίσης να εμπλέκεται με καταγραφές των συνομιλιών του .

Η Αστυνομία ,φέρεται να πρόλαβε και “συμβόλαιο” εναντίον δικαστικής λειτουργού.

“Αν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και ανοίξουν ορισμένες σοβαρές δικογραφίες θα εκπλαγούν πολλοί και πολύ” μας είπε γνωστός δικηγόρος που χειρίζεται υποθέσεις σοβαρών σκανδάλων.

“Κάνουν τα πάντα για να κουκουλώσουν τα σκάνδαλα.Η λίστα Λαγκάρντ έχει τρομερά στοιχεία για πολλούς πολιτικούς,για ανθρώπους τους στον κρατικό μηχανισμό,για ανθρώπους των ΜΜΕ και γιαυτό δεν έχει γίνει τίποτα.Θυμάστε τον Χρ.Μαρκογιαννάκη και τις τρομερές επιθέσεις εναντίον μου γιατί ασχολούμαι με αθώα συγχωριανή και πελάτισσά του στην Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ;Αυτή η αθώα πελάτισσα με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία έφαγε 3 φορές ισόβια…” μας είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σήμερα…

Αναφερόταν σε εφοριακούς που βρέθηκαν στη λίστα Λαγκάρντ και μοιράζονταν δισεκατομμύρια (δραχμές τότε..) απο τα κρατικά ταμεία στο σκάνδαλο ΦΠΑ

Ετοιμαστείτε λοιπόν για εκπλήξεις…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail