Φρικώδης θάνατος – μεγάλη προβοκάτσια!

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙ' ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΖΕΪΜΣ ΦΟΛΕΪ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ";

folisisbehjam

Πριν από χρόνια δολοφονήθηκε ένας πασίγνωστος δημοσιογράφος σε μία ευρωπαϊκή χώρα.

Θρήνος και όρκοι πάνω από τον τάφο του.

Ο θάνατός του βόλεψε πολλούς. Εξουσίες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και τους συγγενείς του, που μεγαλουργούν ως διάδοχοί του.

Κάποιοι εξ” όλων αυτών ήθελαν και επεδίωξαν το θάνατό του. Γιατί ήταν – γι” αυτούς – πολύ ενοχλητικός.

Με το σμπάρο του θανάτου του πολλά τρυγόνια βολεύτηκαν.

Σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα ένας δημοσιογράφος με έντιμο όνομα, χρησιμοποιήθηκε ως θύμα διώξεων από… μεγαλοδημοσιογράφους για να ξεπλύνουν τις ανομίες τους με δήθεν “γενική δίωξη”, ενώ στην πραγματικότητα εκείνοι πολλαπλασίασαν τις ανομίες τους και τις συναλλαγές τους με τις εξουσίες “για να συνεργαστούν”.

Δραματικός ο θάνατος του Τζέιμς Φόλεϊ από έναν τζιχαντιστή, σαν κι αυτούς που εκτρέφει κατά εκατοντάδες η Δύση στον κόρφο της, δείχνοντας δήθεν “ανοχή” στη διαφορετικότητα και αφοσίωση στην πολυ -πολιτισμικότητα.

Στην πραγματικότητα ο θάνατος του Φόλεϊ έπληξε ΜΟΝΟ τους γονείς του. Και κάποιους στο “ισλαμικό κράτος -κατασκεύασμα”, που δεν διανοούνται πόσο σε βάρος τους θα λειτουργήσει, ως προβοκάτσια.

Ακόμα και η “είδηση”, ότι ο Ομπάμα, την ώρα της σφαγής του, έπαιζε γκολφ σε διακοπές είναι μελετημένη. Για να δικαιολογήσει την επόμενη “Καταιγίδα της Ερήμου”, για την οποία, ίσως χρειαστεί θυσία και μερικών ακόμα ομήρων, κατά προτίμηση δημοσιογράφων.

Στον Τζέιμς Φόλεϊ αξίζει, έστω και μετά θάνατον, βραβείο για την αγέρωχη στάση του ΚΑΙ την ώρα της σφαγής του. Σε φρικτή αντίθεση το όρνεο που τον έσφαζε ήταν τόσο θαρραλέο, ώστε προσπαθούσε να κρύψει και τα μάτια του. Ίσως αυτό υποψιάζεται τι θα ακολουθήσει.

Α…ναι… Τα όρνεα ζητούν για τις απελευθερώσεις ομήρων λύτρα. Και μερικές φορές παίρνουν σεβαστά ποσά για τον απλό πολίτη.

Μην μασάτε. Για ξεκάρφωμα το κάνουν. Για να φανούν ότι δεν έχουν προστάτες και τροφοδότες. Αλλά είναι βέβαιο ότι έχουν.

Κάτι ξέρει περί αυτών όλων και ο Ταγίπ…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail