27 Δεκ 2015 3:17 Αθήνα --°C
ΗΠΑ: Νεκρός 19χρονος μποξέρ μετά από νοκ-άουτ

Άλλος ένας μποξέρ ο οποίος δεν καταφέρνει να συνέλθει μετά από ένα νοκ-άουτ που δέχθηκε σε παιχνίδι του

Γαλλία: Μειώθηκε κατά 15.000 ο αριθμός των ανέργων στη χώρα τον Νοέμβριο

Στους 3.574.800 ο αριθμός των ανέργων μειωμένος κατά 0,4% από τον ΟκτώβριοΟ αριθμός των ανέργων στη Γαλλία μειώθηκε κατά 15.000 τον Νοέμβριο, υποχωρώντας από το υψηλό επίπεδο ρεκόρ του...

Θηριωδίες Τούρκων στο Κουρδιστάν (ΦΩΤΟ)

Το Κουρδιστάν είναι ουσιαστικά σε πολλές περιοχές της Τουρκίας αυτόνομο και η τουρκική παρουσία περιορίζεται σε στρατιωτική παρουσία μέσα σε στρατόπεδα - Τι μας είπε ο εκπρόσωπος των Κούρδων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη Ιμπραήμ Μουσλέμ

Κινέζος ΥΠΕΞ: Παράδειγμα οι σχέσεις Κίνας - Κύπρου

Μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής Γ. Ομήρου, ο  Γουάνγκ Γι, είπε επίσης ότι η διμερής φιλία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την υποστήριξη του λαού και της...

Η γερμανική εισαγγελία ερευνά το ρόλο της Bosch στο σκάνδαλο της VW

Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους στην εταιρία που προμήθευσε την αυτοκινητοβιομηχανία με το παράνομο λογισμικό. Η Bosch τονίζει πως η VW είναι υπεύθυνη για το πώς χρησιμοποιούνται και ενσωματώνονται τα εξαρτήματα.

Γερμανία: Κριτική αλλά και έπαινοι για τη Μέρκελ στο συνέδριο των Χριστιανοδημοκρατών

Μετά τη θερμή υποδοχή της Άνγκελα Μέρκελ στο συνέδριο των Χριστιανοδημοκρατών, ήρθε και η κριτική. Ο ηγέτης των Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ κάλεσε τη Γερμανίδα καγκελάριο να υλοποιήσει τη δέσμευσή της για περιορισμό των εισερχόμενων προσφύγων.

Πούτιν: Σκληρή απάντηση σε όποιον απειλήσει Ρώσους στη Συρία

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του στη συνεδρίαση της ηγεσίας του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας. «Αυτό που είναι κυρίαρχο είναι να αποτραπεί οποιαδήποτε απειλή για τη Ρωσική Ομοσπονδία μας»

Κατονομάσθηκε ο τρίτος δράστης του Μπατακλάν

Πρόκειται για τον 23χρονο Φουέντ Μοχάμεντ Αγκάντ, έναν ακόμη Γάλλο πολίτη, γεννημένο στην υποβαθμισμένη συνοικία Μεϊνό του Στρασβούργου.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν (λέει ότι) έχει βόμβα υδρογόνου!

Με διάγγελμα στο λαό ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας ανακοίνωσε πως η χώρα πλέον διαθέτει τη δική της βόμβα υδρογόνου και συγκαταλέγεται στις πυρηνικές υπερδυνάμεις της Υφηλίου.