Πρόεδρε έρχεται βόμβα πλαστογραφίας

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ…ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

paulopoulos-papoulias

Σήμερα, Παρασκευή και 13 στο δρόμο με τα πολλά δένδρα και τις λίγες λεύκες, στην Ηρώδου του Αττικού (άκου ονομασία για το Προεδρικό Μέγαρο…) αλλάζουν οι άρχοντες. Ο άχρωμος άοσμος και πολιτικά ένας τεράστιος ασκός Κάρολος Παπούλιας φεύγει και στα θετικά του σε 10 χρόνια αργόσχολης προεδρίας μόνο λίγοι θα θυμούνται δυο τρεις αξιοπρεπείς ομιλίες του υπέρ αδυνάτων στην αρχή της θητείας του.

Ύστερα έκανε το Προεδρικό Μέγαρο πιο άβατο και από τα ανάκτορα, τόσο ώστε πολλοί έχουν τη βεβαιότητα ότι η αλήστου μνήμης ξενόφερτη βασιλική οικογένεια είχε και παλαιότερα πιο ανοιχτό το Μέγαρο η εν πάσει περιπτώσει στη σημερινή εποχή θα το είχε αναγκαστικά πιο ανοιχτό από τον Κάρολο.

Θα τον διαδεχθεί ο άσπονδος φίλος και συμπατριώτης του Αντώνη Σαμαρά, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος κατέπληξε και με την αιφνίδια επιλογή του (όσους δεν γνωρίζουν ελληνική πρόσφατη ιστορία…) αλλά και με την διακοπή κάθε επικοινωνίας, ίσως (αδικαιολόγητα πάντως για μικρή Ελλάδα) για λόγους ασφαλείας…

Ελπίζουμε στην Ελλάδα της κρίσης ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας να φανεί αντάξιος να αναμειχθεί κυριολεκτικά με το λαό, όπως ο Ισλανδός πρόεδρος Γκρίμπσον, του οποίου η σύζυγος… διαδηλώνει και τώρα με τους πολίτες και να ανοίξει το προεδρικό Μέγαρο,ακόμα και με συμβολικές κινήσεις προς αστέγους.

Θα πολεμήσουμε να τα κάνει αυτά και καθώς η κρίση άλλαξε τελείως τη χώρα, αν δεν τα κάνει θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε να μην αισθάνεται καλά στο Μέγαρο. Δεν θέλουμε να βλέπουμε συχνά εκεί τη μεγαλύτερη πολιτική μαϊμού της σύγχρονης ιστορίας μας ,τ ον κοντό που ήταν πίσω από κάθε παραβάν, που καλοπάντρεψε πολλές φορές τη κόρη του, την οποία διόρισε στη Βουλή και ψάχνουμε να βρούμε παρουσίες της.

ΠΡΟΣΟΧΗ Πρόεδρε Παυλόπουλε

Λίαν προσεχώς θα σκάσει μια μεγάλη βόμβα, πολύ μεγάλη. Πλαστογραφημένα πρακτικά της Βουλής σε μια κρίσιμη, πολύ κρίσιμη ψηφοφορία. Με την πλαστογραφία άλλαξε το αποτέλεσμα αλλά και η Ελληνική πολιτική Ιστορία αρνητικά.

Πίσω από αυτή την πλαστογραφία ήταν ένας ψηλός και ένας κοντός…

Την πλαστογραφία μας την έδειξαν και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail