Πλερέζες τα παπαγαλάκια των Βρυξελλών

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Κ...ΔΑΚΤΥΛΟ!

mega tsipras

Του Γιάννη Ντάσκα

Δεν θα κάνουμε ρεπορτάζ για το τι έγινε στην 7μερή η 8μερή συνάντηση -δείπνο στις Βρυξέλλες.Το τραπέζι στο οποίο κάθισε η Μέρκελ,απέναντι σχεδόν και προφανώς σημειολογικά ο Αλέξης Τσίπρας το είδατε.Εκεί υποτίθεται η Μέρκελ θα ζητούσε την καρδιά,το συκώτι,τα μάτια με τους αμφιβληστροειδείς,τα νεφρά,τους πνεύμονες και τα υπόλοιπα του σώματος της Ελλάδας και οι άλλοι θα βοηθούσαν ώστε να μας φάνε.


Θα κάνουμε το αντίστροφο.ΘΥμηθείτε μέχρι χθες τους Μπάμπηδες,του ΜΕΓΚΕΣ και λοιπούς «τροϊκανότερους των τροϊκανών» στα ελληνικά κανάλια και ραδιόφωνα.Αυτά περίπου(οτι θα μας πιουν το αίμα κλπ) έλεγαν ως χθες το βράδυ. Σήμερα ανοίγουν οι Έλληνες και τι είδαν;Πλερέζες,πλερέζες,πλερέζες…Γιατί στο κοινό ανακοινωθέν ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπήρχε λέξη από αυτά.Ο Σόίμπλε πήρε μουγκαφόν και η Μέρκελ παίζει την καλή μετά το τηλεφώνημα του Ομπάμα για ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ λύση.

Πήγε ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες για «να παρακαλέσει λέει το Λαϊκό κόμμα να συμβάλλει σε καλή λύση». Είναι αυτό που κυβερνά την Ευρώπη και επι Σαμαρά κλπ και έκανε και κάνει οτι δεν βλέπει πως το ΜΕΓΚΑ και 5-6 μεγάλα ΜΜΕ ζουν και πληρώνουν παχυλότατους μισθούς με 1 δις ευρώ συνολικά δανεικά απο τις τράπεζες,υπέρ των οποίων κόπτονται… Έχουν λόγους για τις πλερέζες.Ο ΣΥΡΙΖΑ ως τώρα λέει ότι ΤΕΡΜΑ αυτά τα δανεικά ,που στην ουσία είναι ΕΞΑΓΟΡΑ για να κάνουν ότι θέλει η εξουσία. Είδατε καμία Μέρκελ να κουνάει τα δάχτυλα και να λέει ότι ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΊΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ τήρηση του προγράμματος;

Η μόνη ανακοίνωση λέει ταχύτητα στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τις μεταρρυθμίσεις. Άρα ΑΝΤΙΟ πρόγραμμα… Έχουμε ξαναγράψει από την αρχή της διαδικασίας και ψάξτε το.Από τις 25 Γενάρη.Η Ελλάδα έχει πολλούς δρόμους και τρόπους να πορευτεί.Ως τώρα από ένα δικό τους δρόμο μας οδηγούν στο θάνατο.Και στο θάνατο να πάμε,έχουμε και άλλους ΠΟΛΛΟΥΣ δρόμους και λιγότερο βασανιστικούς.

Όμως δεν λέμε ότι εκεί θα πάμε.Γράφουμε εδώ και μήνες ότι η Γερμανία εν όψει όλων όσων συμβαίνουν έχει ΜΟΝΟ ένα δρόμο: ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ. Και φυσικά θα υποχωρήσει.Προσέξτε μόνο τις μεταλλάξεις των γυμνοσάλιαγκων των συστημικών καναλιών.

Όταν υποχωρήσει η Γερμανία και ολοκληρωθεί η επικείμενη ΣΥΜΦΩΝΙΑ με την Ελλάδα θα σας που ότι συνέβη αυτό που «πάντα αυτοί έλεγαν και ο Αλέξης Τσίπρας με μαεστρία πέτυχε» Έάν μόνο ξέρουν αυτές οι κ…φάτσες να κάνουν.Να έρπουν,να γλείφουν και με τα κέρατά τους να προχωρούν…

Υ.Γ. Περιμένουμε υπομονετικά και ψύχραιμα να φτάσει στο τέλος η έρευνα για το κωλοδάχτυλο Βαρουφάκη,όπως το παρουσίασε ο γερμανός δημοσιογράφος(κάτι σεν Ελληνας Πρετεντέρης) Γιάουχ.

Ως τότε κρατάμε τη φράση του γερμανού δημοσιογράφου Mπέμερμαν ,ο οποίος είπε απο το κρατικό γερμανικό κανάλι ZDF τη φράση » Εμείς είμαστε οι γερμανοί που καταστρέψαμε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ την Ευρώπη και δεν ανεχόμαστε κωλοδάχτυλο»Και είπε ότι ΔΕΝ έχει δίκιο ο Γιάουχ και είναι κατασκευασμένο το κωλοδάχτυλο του Βαρουφάκη. Αν δεν έχει δίκιο ο Γιάουχ του κρατικού γερμανικού καναλιού ARD ,έχουμε ένα πολύ σοβαρό λόγο να βάλουμε δημόσια κωλοδαχτυλο σε μια δημοσίως προκαλούσα στις «ειδήσεις»Ελληνίδα. Ψυχραιμία ως τότε και μην παραξενεύεστε που δεν βάζουμε (υποκριτικά) αποσιωπητικά στη λέξη.

Στο χοντρό σε βάρος της Ελλάδας παιχνίδι των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών περιλαμβάνετε και η φρασεολογία αυτή,όπως την εκφέρουν ,χωρίς αποσιωπητικά οι γερμανοί από τα κρατικά τους κανάλια.

Υ.Γ. Ποιά Ελληνίδα δημοσιογράφος είναι στα ημερολόγια της ΖΗΜΕΝΣ;Ποιοί ελληνες δημοσιογράφοι συχνά συνέτρωγαν στη Μεγάλη Βρετανία με τον κ.Γιούγκ,υπεύθυνο της ΖΗΜΕΝΣ τυπικά,αλλά αρχηγό των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα;
Τι σημαίνει Νέμεσις λεβέντες;

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail
  • alex

    Οι δύο μεγάλοι δημιο-σιογράφοι του τροϊκανού καναλιού στην Ελλάδα έχουν Ελληνικά διαβατήρια;