Αχ αυτές οι επαναστάτριες!…

ΠΟΙΑ ΡΟΖΑ; Η ΕΛΛΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ”

straxtats

Έχουμε σε εκτίμηση το Δημήτρη Δανίκα και γι’ αυτό μας εξέπληξε ο τρόπος με τον οποίο έφτιαξε το προφίλ της ηλικιωμένης πια για τηλεόραση Έλλης Στάη.

Θεωρούμε ότι ήθελε να την βοηθήσει για να ξαναγυρίσει σε κάποια τηλεοπτική θέση και εξάντλησε – ανεπίτρεπτα – την επιείκειά του για έναν σκοπό που σε κανέναν δεν θα κάνει καλό. Ούτε καν στην ίδια την Ελλη Στάη.

Την εμφανίζει στη συνέντευξη στο ΘΕΜΑ ως άψογη από κάθε πλευρά και επομένως απώλεια για την κοινή γνώμη.

Ούτε μια λέξη για δυο καυτά θέματα. Πολύ καυτά.

Εκείνα τα “εξουσιαστικά” μπάνια στο Λαγονήσι και αλλού με την παρέα του Ανδρέα της Μιμής και του Κάρολου Παπούλια.

Πόσο επαναστάτρια μπορεί να είναι Δημήτρη μας μια δημοσιογράφος που παίρνει τα μπανάκια της στα θέρετρα με ένα ζευγάρι εξουσίας που είχε παραβιάσει κάθε κανόνα σε όλα τα επίπεδα και έσπρωχνε με απίστευτη ταχύτητα τη χώρα στη φτωχοποίηση;

Το δεύτερο είναι ο… συνοδός στα μπάνια αυτά. Ήταν ο Διονύσης Λιβανός.

Δημήτρη μας δεν είχες μια λέξη για εκείνη την υπόθεση του Φλοίσβου που κόντεψε να οδηγήσει σε εξεταστική επιτροπή;

Δεν είχες μια ερώτηση για το σπίτι της οδού Μελεάγρου και την επαναστατική… γιάφκα που εγκαταστάθηκε εκεί;

Ειδική αναφορά γίνεται στην εμφάνιση της Έλλης στην εφημερίδα “Ακρόπολις” στο τέλος της δεκαετίας του 1970 αρχές 1980.

Ήταν η εποχή του σούπερ μίνι και ο Δημήτρης Δανίκας βοηθούμενος απο την ίδια την Ελλη Στάη κάνει αναφορά στην ταραχή που προκαλούσαν τότε τα… οπίσθιά της.

Μπορούμε να την επιβεβαιώσουμε αυτή την ταραχή και να διαφωνήσουμε με την κ. Στάη που υποστηρίζει ότι αυτές τις μνήμες τις έσβησαν οι μεγάλες επιτυχίες της.

Είναι “το μόνο που θυμάμαι» που θα ‘λεγε και η διαφήμιση γιατί από δημοσιογραφικές επιτυχίες της εκείνη την εποχή θα σας γελάσω…

Ίσως θα πρέπει να θεωρήσουμε επιτυχία της συνέντευξης τις παραδοχές της Στάη για το ότι πράγματι “συνεμορφώθη με τας υποδείξεις” στην τηλεόραση, έστω και για κάποιο διάστημα, γιατί μετά – λέει – επαναστάτησε (θου και ξαναθου Κύριε…) και δεν ήθελε να βάλει τον Ανδρέα στο Χέρφιλντ πάνω από τον σεισμό στην Ηλεία… Υστερα ξέχασε το “ξήλωμα” και έπαιρνε τα μπανάκια της στο “Ριζόρτ” με τον Ανδρέα και τους υπουργούς του…

Μετά έπεσε ο Ανδρέας και έγινε η στενότερη φίλη του ζεύγους Κόκκαλη, του πλουσιότερου και στενότερου συνεργάτη της εξουσίας στην Ελλάδα εκείνη την εποχή.

Κατά τα άλλα προσέξτε την σφοδρή αντιπαράθεση Τατσόπουλου και Ραχήλ Μακρή… Συμπαθέστατος ο Τατσόπουλος, αλλά μάλλον τον έκανε με τα κρεμμυδάκια η Ραχήλ (“λιμασμένο της Ομόνοιας” τον λέει, μεταξύ άλλων…) στον όντως ενδιαφέροντα (όχι και απίστευτο…) διάλογο που είχαν στο φεϊσμπούκι….

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail