Βρέθηκε το πτώμα Γιακουμάκη

ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΗΨΗ

giakoumakis1-630x380

«Είναι ο Γιακουμάκης» το νεαρό παιδί που βρέθηκε νεκρό στα Ιωάννινα. Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε  κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, που βρίσκεται κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή. Ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας κ. Δρόσγος επιβεβαίωσε την είδηση ότι είναι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Τεράστια είναι τα ερωτηματικά για τα αίτια θανάτου. Κατά τις πρώτες πληροφορίες ο νεκρός δεν είχε κομμένες φλέβες και έφερε μάλλον μία μόνο μαχαιριά.Θα μπορούσε θεωρητικά να αυτοκτονήσει με μια μαχαιριά ,αλλά αυτό θα ήταν κάτι σπάνιο.
Τεράστια ερωτηματικά παραμένουν γιατί δεν βρέθηκε το σώμα του άτυχου παιδιού που δεν ήταν καν κρυμμένο σε ένα χώρο πολύ ύποπτο και σχεδόν δίπλα στη Σχολή του…
Είχε κατά τις πληροφορίες προγραμματιστεί επιχείρηση εκτεταμένων ερευνών της Αστυνομίας αλλά με κάποιου την εντολή ακυρώθηκε και αντί της ύποπτης περιοχής έγινε στον…Πειραιά!
Ο ιδιωτικός ερευνητής κ.Σπύρου μας είπε ότι δεν αποκλείεται εγκληματική ενέργεια. Από την πλευρά του ο θείος του είναι κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει βεντέτα στην υπόθεση.
Στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δήλωσε:
«Βρέθηκε ο Βαγγέλης μας, βρέθηκε νεκρός, πάει το παιδί μας».Σε κατάσταση σοκ ενημερώθηκε η οικογένεια από το θείο του νεαρού φοιτητή τον κ. Γιώργο Βιδιαδάκη που από χθες ήταν μαζί με την ομάδα του Γιώργου Τσούκαλη στα Ιωάννινα και παρακολουθούσε τις έρευνες δυτών που σάρωναν την περιοχή προσπαθώντας να βρουν κάποιο στοιχείο που να τους οδηγούσε στη λύση του μυστηρίου ή τουλάχιστον σε μία ένδειξη για την εξαφάνιση του Βαγγέλη. Οι έρευνες τελικά ολοκληρώθηκαν αλλά με μία τραγική εξέλιξη, αφού εντοπίστηκε το πτώμα του νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail