Οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής…

...ΚΑΙ "ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ" - ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΔΙΝΑΝ;

fystagm

Οι ζωές των άλλων έχουν πολύ λιγότερη αξία από τη δική μας.

Οι Χρυσαυγίτες συντεταγμένα από την κορυφή της Οργάνωσης έως και τον τελευταίο εκτελεστή της Νίκαιας αποφάσισαν εν ψυχρώ “να βγάλουν από τη μέση” τον επικίνδυνο για τα σχέδιά τους να αλώσουν την περιοχή δυτικά του Πειραιά μαζί με την ναυπηγοεπισκευαστική.

Επίσημα ο Παύλος Φύσσας ήταν “αριστερός, ποιητής και τραγουδιστής”, άρα επικίνδυνα αγαπητός στον κόσμο.

Ανεπίσημα, οι πλουτοκράτες της περιοχής ήθελαν να ισοπεδώσουν εργασιακά την περιοχή και οι Χρυσαυγίτες στον ρόλο των πολιτικοποιημένων “μπράβων” ήταν το μέσον.

Σωστά ο Εισαγγελέας Ντογιάκος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι είναι απόλυτα συντονισμένη εγκληματική οργάνωση.

Αν έβρισκε και ποιοι πάνω από τον Μιχαλολιάκο έδιναν τις εντολές με πολύ λεπτό τρόπο θα ήταν το τέλειο, αλλά για να το πράξει αυτό θα ήθελε βοήθεια από το πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα, το οποίο δεν θα φτάσει ποτέ μέχρι εκεί.

Όποιος έχει ένα δράμι μυαλό του αρκεί να διαβάσει τους διαλόγους μεταξύ του οργανωτή της δολοφονίας Φύσσα βουλευτή Λαγού και ενός κορυφαίου στελέχους. Το τι λένε για τον εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής είναι τόσο σημαντικά και τεκμηριωμένα ώστε δεν μένει καμία αμφιβολία για το τι είναι.

Καταλήγουν και οι δυο στο συμπέρασμα ότι… σιχαίνονται τη Χρυσή Αυγή για τον στρατοκρατικό, εγκληματικό και δημοσιοσχεσίτικο με το “σύστημα των ΜΜΕ” (δηλαδή της πλουτοκρατίας) χαρακτήρα της.

Μας φαίνεται εντελώς ακατανόητο αρχικά το γεγονός ότι Αριστεροί υπερασπίζονται το δικαίωμα της Χρυσής Αυγής στο “λαλείν” στη Βουλή “διότι είναι εκλεγμένοι απο το λαό”.

Ε και… Σε πάμπολλες δημοκρατίες εκλεγμένοι από το λαό πεθαίνουν στις φυλακές γιατί παραβίασαν τους νόμους που ψηφίστηκαν υπέρ του λαού…

Αρχικά μας φαίνεται όμως ακατανόητο. Στη συνέχεια θυμόμαστε ότι αυτοί με τις “δημοκρατικές υπέρ της Χρυσής Αυγής ενστάσεις” την ίδια στάση είχαν και στο καθεστώς που προβλήθηκε με τον πιο αληθινό τρόπο από την ταινία “ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ”…

Και εκεί τα εγκλήματα πήγαν σε δεύτερη μοίρα “διότι η κυβέρνηση της Ανατολικής Γερμανίας είχε δημοκρατική νομιμοποίηση από εκλογές και δρούσε υπέρ του λαού”.

Κάπως έτσι στην χιλιοταλαιπωρημένη από τον εμφύλιο Ελλάδα φούντωσε η εγκληματική Οργάνωση Χρυσή Αυγή και συγκρίνεται με την αντίστοιχη της χιλιοταλαιπωρημένης από τη “σοβιετική δημοκρατία” Ουγγαρίας…

Σε γενικές γραμμές όλα αυτά και αναγνωρίζουμε φυσικά ότι υπάρχουν απόλυτα καλόπιστοι στην κοινωνία που καταδικάζουν με την ίδια ένταση τις εγκληματικές οργανώσεις, όποια απόχρωση και αν έχουν και υπερασπίζονται με το ίδιο πάθος το αξίωμα του Βολταίρου “διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”.

Σε αυτούς τους καλόπιστους υποκλινόμαστε. Και ύστερα τους καλούμε να ψάξουν ανάμεσά τους για κάποιους “πονηρούς”…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail