Πόσο Πρετεντέρης είναι …ο Πρετεντέρης;

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ…

baxevanis-pretenteris

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

«O Ντάϊσενμπλουμ ήταν σαφής: Συμφωνία, ψήφιση, εφαρμογή της και μετά το συζητάμε» Προσέξτε τη φράση και τη διατύπωσή της με ακρίβεια.

Πρώτον: Συμφωνία. Δηλαδή ότι τουλάχιστον δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει. Εν προκειμένω οι ευρωπαίοι με την Ελλάδα στις Βρυξέλλες. Δεύτερον: Ψήφιση. Δηλαδή ότι εγκρίθηκε,ψηφίστηκε η συμφωνία. Τρίτον: Εφαρμογή. Δηλαδή ότι θα γίνει εφαρμογή της συμφωνίας που ψηφίστηκε. Άρα τέλος. Δεν μένει πια τίποτα άλλο.

Και ο Ντάϊσενμπλουμ ΔΕΝ είπε ότι υπάρχει κάτι άλλο πέρα απο αυτά για συζήτηση. Και ο πιο φανατικός τσολιάς στην Ευρώπη δεν θα έβρισκε ότι υπάρχει κάτι άλλο πέρα απο τα τρία στάδια για να συζητήσει ο Ντάϊσενμπλουμ. Και όμως: Ο Γ. Πρετεντέρης στις 12.04 λεπτά της Δευτέρας προς Τρίτη είπε την φράση που έχουμε στην αρχή εντός εισαγωγικών. Ψάξτε το και βρείτε το. Και πηγαίνετε σε κάθε είδους επιστήμονα να την εξηγήσετε. Ο Ντάϊσνεμπλουμ δεν είπε, ούτε θα μπορούσε να πει ότι ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ την συμφωνία,την ψήφιση και την εφαρμογή της γιατί ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ τίποτα για συζήτηση αφού όλα έχουν τελειώσει.

Πως εξηγείτε αυτή η διατύπωση του Πρετεντέρη;

Ψάξτε λίγο και μόνοι σας και δώστε όποια εξήγηση νομίζετε… Μπορεί να πει ο ίδιος ότι εννοούσε πως ο Ντάϊσνεμπλουμ … εννοούσε πως μετά θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για τον Άγιαξ. Η για την επίδραση της φουστανέλλας στον αγώνα για την ανεξαρτησία…

Εμείς με τις δικές μας δυνάμεις ψάξαμε και με τη δική μας λογική καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πολλοί στην Ελλάδα είναι πιο σκληροί με την ελληνική κυβέρνηση,από όσο είναι οι σκληροί Ευρωπαίοι Δεξιοί!!! Μάλιστα είναι πιο σκληροί με τον ΣΥΡΙΖΑ Έλληνες που δηλώνουν αριστεροί (Πρετεντέρης π.χ.) από όσο είναι η…Λεπέν, ο Ντάϊσνεμπλουμ, ο Φάρατζ και άλλοι.

Ποιοί άλλοι επίσης βγάζουν σπυράκια στην Ελλάδα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;

Ορισμένοι Έλληνες Ολιγάχρες μεταξύ άλλων. Έχει σχέση με τους ολιγάρχες ο Πρετεντέρης και άρα προπαγανδίζει τα συμφέροντά τους με τέτοιες φράσεις; Όχι βέβαια. Είναι δημοσιογράφος ανεξάρτητος, ακηδεμόνευτος, μακριά απο συμφέροντα.

Γιατί ο Βαξεβάνης έβαλε τον Σταύρο Ψυχάρη στο τεύχος του ΗOT DOC με τους Ολιγάρχες, ενώ εκείνος δηλώνει επίσημα σκέτος δημοσιογράφος και μάλιστα σε δικόγραφα; Άβυσσος η ψυχή του Βαξεβάνη… Διότι αφού στην Ελλάδα ζούμε τότε και ο Σταύρος Ψυχάρης, στην εφημερίδα του οποίου εργάζεται ως στελεχάρα ο Γ. Πρετεντέρης, είναι δημοσιογράφος σκέτος. Διότι το δηλώνει και άρα έτσι είναι στην Ελλάδα…

Άρα;

Εδώ σε θέλουμε κάβουρα να περπατήσεις ανάποδα και να μας τα εξηγήσεις ημών των εχόντων φτωχό νιονιό… Ποιό είναι πιο σωστό ερώτημα απο τα δύο

Α.Πόσο αντιΣΥΡΙΖΑ είσαι;

Β.Πόσο Πρετεντέρης είσαι;

Το ωραίο είναι ότι στις 12.30 ακούστηκε ο Πρετεντέρης να λέει στον ορυόμενο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο «έχω πάει με τη μισή Αθήνα» Τατσόπουλο: «Πέτρο δεν αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ η εκπομπή»!!!

Όχι, δεν έχουμε τίποτα προσωπικό μαζί του. Ούτε είχαμε ποτέ. Κατά τη δική μας άποψη είναι πιο επικίνδυνος για τα ελληνικά συμφέροντα με τις γελοιοδέστατες εκπομπές του και όσα λέει απο το ΜΕΓΚΑ , από τον Σόϊμπλε. Και γράφουμε με την ελπίδα ότι θα σταματήσουν οι εμφανίσεις του. Απλά. Ανέφικτα; Μάλλον…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail