Η δίκη Λαυρεντιάδη με το κανόνι και τη βόμβα!

ΠΛΗΡΗΣ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

laurentiadis

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ένας πολίτης, ο κ. Μ.Θ., άτομο ΑΜΕΑ είχε χαμόσπιτο στην Αγία Βαρβάρα. Και το νοίκιασε. Και επι 6 χρόνια,ο πολίτης αυτός δεν είχε επαφή με το σπίτι. Και πήρε μια ειδοποίηση ότι η ΔΕΗ έκανε μεν μια μέτρηση το 2005, αλλά όσες φορές ξαναπήγε βρήκε το σπίτι κλειστό και δεν μπορούσε να μετρήσει, καθώς ο μετρητής ήταν μέσα στο σπίτι.

Μπόρεσε , λέει ο μύθος , να ξαναμετρήσει το 2011 ,δηλαδή μετά απο έξι χρόνια. Και έστειλε στον πολίτη ειδοποίηση να πληρώσει 7.000 ευρώ. Εκείνος είπε ότι δεν είχε ιδέα και όλοι οι λογαριασμοί θα έπρεπε αυτά τα χρόνια να είναι πληρωμένοι ή αλλιώς το ρεύμα να είχε διακοπεί πριν πολλά χρόνια.

Ανένδοτη η ΔΕΗ αναγνώρισε μόνο ένα μικρό λάθος και μείωσε το ποσό στις 6.300 ευρώ που πάλι δεν έχει να πληρώσει ο πολίτης. Όσο και να πάλεψε, δίκιο δεν βρίσκει. «Και να πάω στη Δικαιοσύνη δίκιο δεν πιστεύω ότι θα βρω, γιατί και λεφτά δεν έχω και η ΔΕΗ είναι πανίσχυρη» μας είπε και μας παρέδωσε τα χαρτιά με την υπόθεση.

Η μια πλευρά του λόφου.

Ύστερα πήγαμε στο ημερολόγιο. Και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Και στο ηλεκτρονικό ΒΗΜΑ, τη μεγάλη εφημερίδα ,που πρέπει να διαβάζουμε για να ξέρουμε τα σπουδαία που συμβαίνουν γύρω μας. Αυτή που ασχολείται με την υπόθεση Κατρούγκαλου, η οποία είναι σκέτη μπούρδα, καθώς ΟΛΟΙ οι βουλευτές δικηγόροι, μη εξαιρουμένου του σημερινού προέδρου της Δημοκρατίας κάνουν δικηγορία,μ έχρι την ημέρα που γίνονται υπουργοί. Σημερινοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας , γυιοί δικαστών,σύζυγοι δικαστών,είναι υπερασπιστές μεγαλοκαρχαριών που κατηγορούνται για δημόσιο χρήμα.

Εξ όλων αυτών το ΒΗΜΑ βρήκε αυτή τη μπούρδα και αμέσως την αναδημοσίευσαν οι Γερμανοί σε δικές τους εφημερίδες γράφοντας ότι «ο υπουργός κατά της διαφθοράς είναι σε διαφθορά ο ίδιος»!!!
Τώρα η κυβέρνηση τρέχει και δεν φτάνει και με ανακοίνωση συνδέει την επίθεση του ΒΗΜΑΤΟΣ με την αυριανή συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα στο Βερολίνο.Ευτυχώς που το κατάλαβε…Γράφει ότι ,όσοι πρέπει να φοβουνται την μάχη της κυβέρνησης κατά της διαπλοκής, καλά κάνουν και φοβούνται και αναφέρεται ,εν προκειμένω εμμέσως ,στον ΔΟΛ με τα τεράστια δάνεια κλπ.

Από το αποτέλεσμα θα κριθούν όλοι… Στο ΒΗΜΑ που ασχολείται με όλα τα σπουδαία της ημέρας δεν θα βρείτε λέξη για την αυριανή σπουδαιότατη δίκη για την οποία παλαιότερα είχε γράψει πολλά και πρωτοσέλιδα.Για την υπόθεση του νεοΚοσκωτά,ο οποίος δικάζεται στις 23 Μάρτη,καιμαζί του και άλλοι 43 νοματαίοι,τα καλύτερα ονόματα της κοινωνίας.Είναι η δίκη Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.Ο Κοσκωτάκος εκείνος που αγόραζε τα πάντα και γέμιζε τα ΜΜΕ διαφημίσεις και εξαγορές και φωτογραφιζόνται και με τον Αρχιεπίσκοπο και με τους πολιτικούς ταγούς και με δημοσιογραφάρες,από τις οποίες αγόραζε «πνευματικά» δικαιώματα.

Αύριο -σήμερα Δευτέρα-δικάζεται για καμιά 700αριά εκατομμύρια της διαβόητης PROTON BANK,η οποία ήταν και είναι πρώτη τάξης κομπίνα.

Στην κομπίνα και ο Κυριακίδης των εκδόσεων και της Εκκλησίας ,ο οποίος είναι «βολεμένος» κάπου μεταξύ Κύπρου και Ελβετίας μαζί με την περίφημη «κυρία δικηγόρο» με τα χοντρά λεφτά.Εξαφανισμένη απο προσώπου …επικαιρότητας και η μεγαλοδημοσιογραφάρα ,άλτερ έγκο του Κυριακίδη,η οποία ήταν πρώτο -τραπέζι στον Ευαγγελάτο και άλλες μεγαλοδημοσιογραφάρες,που δεν είχαν ακούσε τότε τις πρώτες κανονιές του σκανδάλου γιατί ήταν απασχολημένοι σε άλλα σπουδαία θέματα…

Ο εν λόγω Λαυρεντιάδης έχει αποφυλακιστεί λόγω ασθένειας και αν καταδικαστεί ,που θα καταδικαστεί αν γίνει αυτή η δίκη,όπως εισάγεται στο ακροατήριο του Εφετείου Κακουργημάτων,θα μείνει πολύ λίγο στη φυλακή,λόγω ,,,αναπηρίας, την οποία δεν είχε καθόλου,όταν ήταν πρώτο τραπέζι στην πολιτική σκηνή…

Να είστε πολύ επιφυλακτικοί.Κάθισε τον περασμένο Νοέμβρη στο εδώλιο για την απόπειρα να κάνει σκόνη τον επιχειρηματία Ανδριαδάκη ,με τον οποίο ο ίδιος είχε συνεργασία για επιχειρήσεις και ,σύμφωνα με το κατηγορητήριο η κ. Λαυρεντιάδη,ανέπτυξε μια πολύ στενή σχέση ερωτικού περιεχομένου.

Αυτά τα ψεύδη περι ερωτικής σχέσης τα είπε ο ίδιος ο επιχειρηματίας,βαριά τραυματισμένος.
Τώρα που έγινε καλά και καθάρισε το μυαλό του πήγε στο δικαστήριο και είπε,ότι αποκλείεται να είναι ο Λαυρεντιάδης πίσω απο την απόπειρα να τον κομματιάσουν με τη γνωστή γλάστρα με τα λουλούδια.

Ο Λαυρεντιάδης παραπέμθηκε στο δικαστήριο,διότι άνοιξαν και τα τηλέφωνα που ήταν χρεωμένα σε ονοματα αλλοδαπών και βρέθηκε εκείνος να κάνει τηλέφωνα,ένας δικός του κοντά στο σπίτι που έγινε η ανατίναξη κλπ
Το δικαστήριο έδειχνε πολύ δύσπιστο και έψαχνε γιατί τα πήρε πίσω ο επιχειρηματίας.

Να είδε τώρα καθαρά το φως του;Να φοβήθηκε;Να έπεσαν χρήματα;

“Ολα μπορεί να τα σκεφτεί κανείς,αλλά τίποτα ,ως τώρα ,δεν έχει αποδειχθεί. Η δίκη αναβλήθηκε όταν έφτανε προς το τέλος της γιατί ένας απο τους κατηγορούμενους,δήλωσε επίμονα πολύ άρρωστος και στάλθηκε και γιατρός απο το δύσπιστο δικαστήριο ,να τον δει.Αναβλήθηκε επ αόριστον και θα ξαναγίνει απο την αρχή με ΑΛΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ…

Αυτή η δίκη είναι άσχετη με το σκάνδαλο της PROTON και ο επιχειρηματίας Ανδριαδάκης είχε δεχθεί πιέσεις συνεργασίας απο τον Λαυρεντιάδη στην υπόθεση της φαρμακοALAPIS,την οποία αφού ήλεγξε οικονομικά,την απέρριψε.Λίγο καιρό μετά τον ανατίναξαν.

“Ομορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος και θα αποδειχθεί στην επόμενη δίκη,όπου ο Λαυρεντιάδης θα αποδείξει ότι δεν έχει σχέση με τη βόμβα,δεν υπήρχε ερωτικός δεσμός και όλη η παραπομπή του είναι μια παρεξήγηση.
Η Δικαιοσύνη θα έχει έτσι χρόνο να κυνηγήσει άγρια εκείνον τον μεγαλοκαρχαρία στην Αγία Βαρβάρα ,στον οποίο η ΔΕΗ ξέχασε να κόψει το απλήρωτο επι 5 χρόνια ρεύμα ,εκείνος δεν ενδιαφέρθηκε να δει τι συνέβαινε στο χαμόσπιτο και έτσι πάθαμε την τεράστια ζημιά των 6.000 ευρώ…
Ουαί υμίν…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail