Της τηλεόρασης το κάγκελο

kost1

Παρακολουθούσαμε χρόνια τις λατινικές μπανανίες στα τηλεοπτικοραδιοφωνικά τους και τις θεωρούσαμε παράδειγμα τραγέλαφου. Και οι Έλληνες κουνούσαν το κεφάλι τους για το θλιβερό επίπεδο.

Ήταν η εποχή που στην κάθε λογής ηγεσία της Ελλάδας επικρατούσε η ΠΡΑΚΤΙΚΗ του “κλέψε να “χεις”… Χρηματιστήρια, μίζες από ανύπαρκτα έργα, συντάξεις μαϊμούδες, αυθαίρετα παντού και χωρίς προσχήματα.

Λίγοι πρόσεχαν τότε ότι οι εξουσιαστές τοποθετούσαν δίπλα τους ένα αγαλματένιο σώμα κοριτσιού με την απλή εντολή “ανοίγεις πόδια, όποτε το χρειαστώ, δεν ανοίγεις ποτέ στόμα δημόσια για να μην εκτεθώ”.

Γιατί απλά είχαν ένα ηλίθιο κοριτσάκι ως σημείο εξουσίας.

Έτσι φτάσαμε στην αθλιότητα μία τέτοια ηλίθια ύπαρξη να την κάνει ο πατέρας βασίλισσα των “Μίντια”, να την ερωτευτεί μετά ο (ηλίθιος) υιός και στο τέλος να την… παντρευτεί ο έτερος υιός υπό συνθήκες απόλυτου τσακωμού και κρετινισμού…

Ήρθε η οικονομική κατάρρευση και τώρα οι διεφθαρμένοι των Μίντια επιθυμούν να μην τους βάλει χέρι ο Εισαγγελέας για τις άπειρες κλεψιές τους. Και για να το καταφέρουν πούλησαν ασπίδα σε ένα σωρό πολιτικούς που θα έπρεπε να τους αρπάξει ο εισαγγελέας.

Ο ένας κρατάει τον άλλο και περιμένουν να περάσει η δικαστική μπόρα…

Αυτής της πρακτικής το αποτέλεσμα είναι αυτό που είδατε στα “Μίντια” και αυτό το Πάσχα.

Για την περίπτωση που ξεχάσατε μπορεί τώρα να θεωρείτε τον Κωστόπουλο και το Λιάγκα κατά πολύ χειρότερες εκδοχές των Λατινομπανανιών, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο πρώτος φωτογραφιζόταν σε μέγα πολιτικό ρόλο με τον Σημίτη και τον Λαλιώτη στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν ο Σημίτης ήταν πρωθυπουργός. Και ο Λιάγκας εμφανιζόταν ως αστέρι της πολιτικής σκέψης και ήταν και υποψήφιος βουλευτής Λάρισας.

Μια εμφανιζομένη ως πολύ σοβαρή και με σοβαρό γάμο στο κρατικό κανάλι πωλούσε στριγκάκι σε δημόσια θέα απο μικρό καναλάκι, μέχρι να κάνει τη μεγάλη σχέση…

Και αν σκέφτεστε ότι δεν θα θέλατε επ” ουδενί για νύφη ή γαμπρό σας κάποιο από αυτά τα ηλίθια πράματα που βλέπετε στις τηλεβυζιόνες, κάνετε σωστά μεν εσείς αλλά δεν είστε μόνοι σας…

Υπάρχουν πολλλές μάνες και πολλοί πατεράδες που παροτρύνουν την κόρη ή το γιο να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να βγει στην οθόνη.

Άρα έχετε πολλά να δείτε ακόμα. Και όσο βυθιζόμαστε στην κρίση περισσότερα.

Αν σκεφτείτε ότι πρώην υπουργός που κάνει συχνά την προσευχή του δημόσια και με κατάνυξη πλήρωσε τρία εκατομμύρια δραχμές για μια βραδιά με μια παρουσιάστρια της “σκουπιδοΤηλεόρασης” στο Ιντερκοντινένταλ (το δωμάτιο νοίκιασε στο όνομά του φίλος που πλήρωσε κιόλας) θα καταλάβετε πόσα θα δείτε προϊούσης της κρίσης…

Εκτύπωση Εκτύπωση Email Email